Welk type hond past bij jou?

Heb je liever een grote, speelse hond? Of heb je liever een klein keffertje? Je weet al wat je wilt, maar welke past dan ook bij jou? Doe deze quiz, en vind het uit.

Mogelijke uitkomsten

Chihuahua (8 x uitgekomen)

Je houdt ervan om iets lekker klein, pluizig en zacht dicht bij je hebben. Daarom past dan ook het beste de Chihuahua bij je. Deze kleinerd kan je lief vertroetelen, maar ook eigenwijs en koppig zijn als het moet. Chihuahua's zijn meestal heel territoriaal, en misschien ben jij dat ook wel ;)

Duitste Herder (22 x uitgekomen)

Je kan heel actief en sportief zijn, als je dat wilt. Maar af en toe hou je ook eens van lekker in de sofa zitten, met een grote bol schattigheid naast je. Daarom pas jij goed bij een Duitse Herder. Ze hebben veel sport nodig, maar kunnen soms ook heel lui zijn. De meeste Duitse Herders zijn zeer territoriaal, vooral als het om andere dieren gaat. Dus moest je een katje willen, Dan zou ik dat maar niet doen ;)

Rottweiler (7 x uitgekomen)

Heb jij veel karaktertrekken? Dan past deze hond goed bij je. Een Rottweiler kan een gevaarlijke hond zijn, zeker voor inbrekers en niet gewenste gasten. Dit is dan ook een prima waakhond, maar ergens heeft deze hond ook wel behoefte aan liefde. Zoals elke hond, heeft deze ook zijn zachte kant. Dan komt hij/zij lekker dicht tegen je aan liggen. Dus een opvliegend karakter, met een zachte kant.

Bloedhond. (2 x uitgekomen)

Ga jij graag jagen met je familie of vrienden, of misschien alleen? Dan is de bloedhond een prima hond voor je. Met zijn fantastische neus, vind hij je prooi dan ook heel snel. Ook deze hond heeft een zacht kantje. Met zijn lange flaporen kan hij erg schattig zijn, en hij heeft dan ook een lief karakter (meestal). één klein nadeeltje misschien? Hij kwijlt wel veel ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LupusNinja

    Rottweiler ok

    1 decennium geleden
  • GunsRoses

    Duitse herder, nou dan heb ik goed gekozen met mijn langharige Duitser XD

    1 decennium geleden
  • Aannetje

    Duitse Herderrr :) mijn favoriete ras!

    1 decennium geleden
  • Kayliexxx

    Ik heb een chihuahua =) Maar ik kan wel niet tegen dat keffen :p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?