Welke pony bij mij op de manege past bij jou?

Kom erachter welke pony van de manege waar ik rijd bij jou past! :D

Mogelijke uitkomsten

Pierce (28 x uitgekomen)

Jij past bij Pierce! Pierce is heel geschikt voor wedstrijden: loopt mooi dressuur en kan goed springen. Veel ruiters zijn bang voor haar, omdat ze bij beginners vaak naar alle pony's bokt en waarschijnlijk ook vanwege haar grootte. Maar eigenlijk is het een superpony!

Pepper (7 x uitgekomen)

(Laat je niet misleiden, Pepper is niet zo groot als ze op de foto lijkt)

Jij past bij Pepper! Pepper kan goed voorop lopen en is erg braaf. Alhoewel ze soms niet wil lopen. Met springen komt haar Arabierenbloed naar boven: rennen, rennen, rennen. Pepper is best braaf en heel populair bij beginners omdat de gene die op Pepper zit altijd voorop mag lopen.

Helaas is Pepper kreupel, het komt waarschijnlijk niet meer goed. Er is grote kans dat ze ingeslapen wordt.

Doerak (9 x uitgekomen)

Doerak is inmiddels met pensioen, maar ze was vroeger mijn lievelingspony, dus doe ik haar erg toch nog even bij. ;D

Jij past bij Doerak. Doerak kan heel chagrijnig zijn tijdens het opzadelen. Benader haar rustig en er is niks aan de hand. Ze is erg geschikt voor wedstrijden, zowel dressuur als springen. Ze is vooral onder de beginners die nog niet zelf zadelen populair, tijdens rijden is ze namelijk heel braaf.

Mickey (3 x uitgekomen)

Jij past bij Mickey! Een pony die door zijn gevlekte vacht en lieve naam meestal erg schattig overkomt. Hij gaat tijdens de les weleens stilstaan om de bokken en andere pony's heeft hij ook een hekel aan. Hij is geschikt voor gevorderde ruiters die van aanpakken weten. Hij is geschikt voor wedstrijden springen en behendigheid. Kijk bij die laatste wel uit dat hij niet gaat eten van hooibalen ofzo!

Tessa (4 x uitgekomen)

(Sorry dat de foto schuin staat, op internet was er geen te vinden dus heb ik Tessa uit mijn computer geplukt)

Jij past bij Tessa! Een echte Haflinger. Ze is redelijk lomp en houdt geen rekening met andere paarden of mensen. Ze loopt lekker door, maar bij beginners wil dat nog wel eens bumperkleven worden. In galop is ze moeilijk te krijgen. Meestal moet je een beetje zigzaggen door de bak, ze galoppeert erg hard. Ze is geschikt voor wedstrijden springen. Ook is ze erg leuk om op te tutten, ze is de enige pony met lange manen.

Kinetics (4 x uitgekomen)

Jij past bij Kinetics! Mijn lievelingspony! Kinetics is schrikachtig maar wel heel lief. Ze is bang voor springen en behendigheid. Tijdens de lessen is ze niet de vlotste pony. Galopperen gaat wel lekker hard. Ze is geschikt voor wedstrijden dressuur. Ze houdt er niet van om vast te staan en heeft allemaal trucjes om weg te lopen tijdens het hoofdstel om doen. Soms galoppeert ze keihard om vervolgens om te draaien, niet echt prettig. Maar ze is echt super!

Muel (22 x uitgekomen)

Jij past bij Muel! Muel is een mooie witte pony die door zijn witte vacht vaak een grote poetsbeurt kan gebruiken. Hij kan heel goed springen en ook mooi lopen. Soms luistert hij totaal niet naar de teugels. Hij draagt dan ook vaak een martingaal, als enige pony op de manege (Ik gebruik hem persoonlijk nooit). Zonder zadel zit hij niet echt lekker. xD

Babe (27 x uitgekomen)

Babe is een hele brave pony. Met poetsen doet ze niks verkeerd. In de bak is ze vreselijk traag. Je moet echt goed kunnen rijden, wil je haar fatsoenlijk in beweging hebben. Zonder zadel zit ze heel lekker! Babe is niet zo geschikt voor wedstrijden vanwege haar trage lopen. Meestal wordt ze gebruikt voor de eerste lessen van beginners.

Beertje (30 x uitgekomen)

Jij past bij Beertje! Hij lijkt zijn kuif en naam erg schattig. Maar dat is hij niet. Meestal wordt hij dan ook Beer genoemd. xD Hij is nogal chagrijnig tijdens het poetsen en tegenover andere pony's. Bij het rijden is hij braaf en zeker geschikt voor zonder zadel rijden. Hij is ook goed in springen. Soms wil hij tijdens het galopperen ineens stoppen, maar dat gebeurt steeds minder de laatste tijd. ;)

Sunday (81 x uitgekomen)

(Geen foto. Ik heb nog geen foto van Sunday en op Internet is er geen te vinden, waarschijnlijk omdat ze nog best nieuw is. Daarom een uiterlijkbeschreving: Bruin met zwarte manen, witte voeten en een grote witte bles. Schofthoogte ongeveer 1.40 meter.)

Jij past bij Sunday! Sunday is superbraaf en heel geschikt voor zonder zadel rijden. Ze kan goed voorop lopen en is ook erg geschikt voor beginners. Ze doet bijna alles wat je maar wil. Ze is in één woord gewoon braaf. xD

Peppi (20 x uitgekomen)

(Op de achtergrond zie je Mickey.xD)

Peppi is een racekonijn. Ze is de kleinste pony van de manege met haar 1.30, maar ze is ook de snelste. Ze schiet zomaar ineens weg om vervolgens te stoppen, rond te draaien en haar hoofd naar beneden te doen. Blijven zitten is vrij lastig. En als het al lukt doet ze het even later nog een keer, maar dan erger. xD
Maar ze is ook heel lief! Ze loopt supermooi en kan goed voorop lopen. Ze is geschikt voor alle wedstrijden, maar nog het meest voor behendigheid.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • TomlinsonL

    Pierce, wat n droppie zeg!

    1 decennium geleden
  • fxckhemmings96

    Mickey! Dat is een Tinker toch? Leuke quiz! Kudooo!

    1 decennium geleden
  • LittleHorse

    Leuke quiz! Ik had Sunday! Ik denk dat Mickey wel meer bij mij past maar dat maakt niet uit. Op welke manege rij jij en waar is dat? Wil je dat in mijn gastenboek schrijven? Aard Aard Aard, je krijgt van mij een............. KUDO!!! (Haha je dacht zeker paard he!) XD

    1 decennium geleden
  • ErinLittbra

    Dankje allemaal! De quiz is niet zo goed, je krijgt (bijna) altijd babe.xD

    1 decennium geleden
  • freedomwolf

    Babe!!!(H) mooie paarden!!!(H)xDxD;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?