Wie ben jij uit the city of bones?

heb je te film al gezien of de boeken van de serie The Mortal Instrument gelezen en ben je een zeer grote fan zoals ik, dan zul je zeker ook vast willen weten op welke personage je het meest lijkt!
Speel dan zeker deze quiz!!!!!xDxDxD

Mogelijke uitkomsten

Clary Fray (111 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op haar. Je heb een groot talent voor tekenen, en je bent erg nieuwsgierig. Je ben een schaduwjager en je beste vriend is Simon je bent verliefd op Jace. Je moeder is door de gevaarlijke Valentijn ontvoerd, maar jij zet alles op alles om haar te redden. Je bent heel moedig en ook een tikkeltje koppig, waardoor je soms wel eens in de problemen geraakt.
Je bent ook een dromerig type en je hebt veel fantasie. Maar let goed op dat je niet vergeet dat er nog andere mensen om je heen zijn en dat die ook gevoelens hebben!!!!

Jace Wayland (9 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op hem. Hij is van jongs af aan getraind tot een echte schaduwjager, en je bent dan ook de beste van jouw leeftijdscategorie. Je allerbeste vriend is Alec, hij is ook je vecht partner tegen de demonen die jij vangt en dood en dat zijn er al zeer veel. Je bent nog al een ruwe kerel en je zult altijd precies vertellen en wie dan ook hoe het nu precies zit. Ook al zou het kwetsend of hard kunnen aankomen voor die persoon, maar je bent wel altijd eerlijk.
Je hebt een erge jeugd achter de rug al geef je dat niet zelf toe, je vader was zeer streng zelfs wreed tegenover je maar jij ziet dat als gehard worden voor het echte leven als schaduwjager. Grappen maken kun jij als de beste en liefst gaan ze over je zelf. (Misschien kom je egoïstisch over maar dat ben je helemaal niet). Je bent verliefd op Clary maar is dat wel zo goed?

Isabelle Lightwood (22 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op haar. Je bent erg knap en dat kun je goed als wapen gebruiken. Je kunt soms wel hard zijn maar als je eenmaal van iemand gaat houden ben je een zeer goede vriendin. Je bent een schaduwjager en een zeer goede ook. Je bent de zus van Alec en je bent altijd zeer waakzaam over hem.
Je hart zit op de goede plaats ook al toon je dat niet altijd. Eerst was je erg vijandig tegen Clary maar uiteindelijk worden jullie goede vriendinnen, je allerbeste vrienden zijn Simon en Jace. En je heb stiekem een oogje op Simon ook al geef je dat niet toe.

Alec Lightwood (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op hem. Je bent een schaduwjager al ben je een angstiger type, je hebt immers nog nooit een demon gedood. Je bent een trouwe kameraad van Jace. Je bent erg beschermend over Jace en zal alles doen om hem te redden uit gevaarlijke situatie al moet je je leven er nog voor geven.
Je word rap jaloers en bent dan soms zeer gevaarlijk. Maar je hebt een goed en zacht karakter naarmate ze je leren kennen en een tikkeltje vreemde humor dat je helemaal tot jezelf maakt! Zorg er wel voor dat je geen vrienden tot je vijand maakt.

Simon Lewis (1 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op hem. Hij is de allerbeste vriend van Clary al vanaf jullie klein waren. Je hebt veel geduld en doorzettingsvermogen, je kunt goed met mensen omgaan en je hebt gevoel voor humor. Je bent niet zo gek op zotte fuiven en je bent het liefst op rustige plaatsen. Je zit in een kleine muziekband, alleen vind je niet echt een goede naam voor jullie groep, en (dat zou je wel niet toegeven) maar zo goed zijn jullie ook niet. Je hebt al heel lang een oogje op je allerbeste vriendin Clary, maar dat is verloren moeite wanneer je er achterkomt dat zei al verliefd is op Jace, die jij door en door haat. Zal het ooit nog goed komen jullie vriendschap of is die helemaal verloren? Hou moed, en zet door. Zo komt het misschien toch nog wel goed.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • sexyvamp

    clary

    9 jaar geleden
  • ailine39

    clary. :)

    1 decennium geleden
  • Junaloves

    yeaah Isabelle!!! de film was zoooo geweldig!

    1 decennium geleden
  • 1DWriter

    Clary

    1 decennium geleden
  • Quapo

    Lilly(clary) and Jamie(jace) hebben ook wat gehad voor een ruim jaar. Jammer dat ze uit elkaar zijn!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?