Op wie lijk jij van Pretty Little Liars?


Voor degene die Pretty Little Liars niet kennen; het is een Engels-talige serie op ABC Family - geen Nederlands net dus - dat over vier vriendinnen gaat. Nadat hun beste vriendin Alison - degene die hun min of meer bij elkaar had gebracht, vermist raakt, groeien de meisjes uit elkaar. Na een jaar wordt bekend dat Alison's lichaam is gevonden en dat ze dus niet meer leeft. Hierdoor komen de vier meisjes langzaam weer bij elkaar om elkaar te troosten. En dan plotseling, na de begrafenis van hun vriendin, beginnen ze berichtjes te krijgen van een zekere -A, die alles van de meisjes lijkt te weten en te zien.
Alle vijf de meisjes hebben een hele andere personaliteit, en ik dacht dat het wel leuk zou zijn om er een quiz over te maken op wie jij het meeste lijkt c: De uitkomst zal vast niet honderd procent kloppen, want 1), je uitkomst kan ook worden bepaald door je uiterlijk en 2), bijna niemand zal precies hetzelfde karakter hebben als de Liars.

Mogelijke uitkomsten

Alison Dilaurentis (159 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Alison Dilaurentis (Sasha Pieterse). Ali is zelfverzekerd, mooi en populair. Of toch niet...? Ook zij heeft momenten waarop alles even teveel word. Het liefste hield ze haar problemen diep verstopt, want ze vertrouwt anderen niet snel. Hierdoor heeft ze soms verschillende 'gezichten'. Zelf weet ze ook af en toe niet meer zo goed wie ze echt is. Alison heeft lang blond haar, meestal gekruld. Ze heeft blauwe ogen. Ze weet prima wat voor kleren ze moet dragen en welke niet; ze volgt de laatste trends en ziet er dus altijd leuk uit.

Aria Montgomery (225 x uitgekomen)

Van alle Liars lijk jij het meeste op Aria Montgomery (Lucy Hale). Aria is een open meisje, dat altijd zichzelf is en doet, draagt & zegt wat ze zelf wilt. Als iemand onterecht wordt behandeld, zal ze daar bijna altijd iets tegen zeggen. Omdat ze iedereen eerlijk wilt behandelen, zit ze soms wel eens in de knoop met wat ze moet doen, of voor wie ze moet kiezen.
Aria heeft vol, bruin haar, meestal gekruld. Ze heeft groenbruine ogen. Haar kledingstijl is niet gebaseerd op de laatste trends, maar op wat ze zelf leuk vind. Het maakt haar niet veel uit wat anderen daarvan vinden.

Emily Fields (139 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Emily Fields (Shay Mitchell). Em is de sportiefste van de groep. Ze is zorgzaam, lief en loyaal. Ze geeft erg veel om haar vrienden en familie en zij staan dan ook op nummer 1. Emily doet er alles aan om hun te beschermen. Ze heeft donkerbruin tot zwart haar en bruine ogen. Meestal maakt het haar niet veel uit hoe ze eruit ziet: ze draagt simpele maar toch leuke kleren.

Hanna Marin (178 x uitgekomen)

Jou uitkomst is Hanna Marin (Ashley Benson). Hanna is dol op shoppen en wilt er altijd leuk uitzien. Ook al ziet ze er vaak zelfverzekerd uit, eigenlijk is ze best onzeker, vooral om haar uiterlijk. Hanna zegt vaak wat ze denkt, ook al is dat niet altijd even slim. Ze is vaak vrolijk, maar kan ook snel instorten. Dit komt vaak doordat mensen haar verlaten. Ze bindt zich snel aan mensen. Hanna heeft verder blond haar en draagt het vaak op verschillende manieren. Ze heeft blauwe ogen.

Spencer Hastings (284 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Spencer Hastings (Troian Bellisaro). Spencer staat bekend als de slimste, maar wel de zwakste van de Liars. Als ze het wilt, kan ze hard werken en eens ze ergens aan begint, moet ze het van zichzelf ook af maken. Spence heeft bruin haar, meestal golvend. Ze heeft bruine ogen. Haar kleding is meestal simpel. Veel doet ze niet aan haar uiterlijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • British

    Spencer, funny aangezien ik nog geen een aflevering heb gezien hahaha - hopelijk is het een goede uitkomst :P

    8 jaar geleden
  • XPLLX

    Aria,dacht ik al
    PLL-fan hier!!
    I<3PLL!!'xxx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?