welke pop ben jij van rozen maiden?

test het hier!

waar het over gaat:
jun sakurada is een jongen die weigert om zijn kamer uit te komen. hij heeft geen zin meer in mensen. zijn tijd verdoet hij met vervloekte dingen op internet te kopen en dan net voordat je ze niet meer kan ruilen terug te sturen. maar op een dag word er een vreemde pop gebracht die tot leven blijkt te komen! zei verteld hem dan hij samen met haar tege andere poppen moet vechten. als een pop verliest raakt hij zijn ziel kwijt en zal het een normale pop worden. de winnaar mag de maker van de popen ontmoeten, meneer rozen.

er zijn 6 popen... welke ben jij?!

Mogelijke uitkomsten

suigintou (40 x uitgekomen)

jij bent suigintou (kwiklamp)
de eerste pop uit de rozen maiden reeks. omdat Rozen haar onafgemaakt achter heeft gelaten heeft ze een minderwaardigheidscomplex. dit reageert ze af op de anderen die wel compleet zijn.

je bent dus een beetje depressief en je voelt je vaak de mindere van anderen. dit reageer je af door heel bitchy te zijn.

kanaria (20 x uitgekomen)

jij bent kanaria (kanarie)
de tweede pop. hoewel bijna de oudste, is ze toch heel naïf. ze zgt wel dat ze iedereen gaat verslaan, maar het komt er niet echt van. met haar viool kan ze echter goed aanvallen als het erop aankomt. ze eindigt bijna al haar zinnen met ''denk ik?/zou het zijn dat...?''. qua karakter heeft ze veel weg van hina ichigo.

jij hebt af en toe een iets te grote mond en kan je soms ook een klein beetje als een klein kind gedragen. je doet je heel stoer voor en zegt dat je van alles kan terwijl je dat niet eens zeker weet.

suiseiseki (50 x uitgekomen)

jij bent suiseiseki (jade ster).
de derde, maar toch ouder dan haar tweelingzusje souseiseki. suiseiseki doet zich aanvankelijk verlegen voor, maar kan ook heel gemeen zijn. vooral als het hina ichigo en jun betreft. met haar gieter kan ze de ziel van wezens weer laten bloeien. net als kanaria heeft ze een stopwoordje, ''het is...'' aan het eind van al haar zinnen.

jij hebt 2 kanten. soms kan je heel verlegen zijn maar op een ander moment heel onaardig. mensen verwachten dit op het eerste gezicht niet van jou.

souseiseki (23 x uitgekomen)

jij bent souseiseki (lapislazuli ster)
nummer vier, maar wel het tweelingzusje van suiseiseki. ze ziet er uit als een jongetje met een hoed, en gedraagt zich ook meer jongensachtig dan de rest. in spraak iz ze net zo scherp als shinku, maar wel wat aardiger tegen mensen. souseiseki heeft een schaar waarmee onkruid om de ziel heen weg gehaald kan worden.

jij bent vere weg van meisjes achtig. jurken? nej dank je. roze? liever niet. jij bent geen 100% meisjes meisje. je bent stoer, mischien wel een klein beetje jongensachtig. maar dat maakt jou weinig uit, jij voelt je er goed bij!

shinku (58 x uitgekomen)

jij bent shinku (rode robijn)
de vijfde pop en waarscheinlijk degene met het meeste verstand. ze kan goed vechten, maar porbeert dit als het even kan te vermijden. het liefst zou ze alle maidens tot haar slaaf maken, dan hoeft er niemand meer te lijden.

jij ben een geval apart. je hebt het niet zo op mensen maar wilt wel dat ze allemaal dingen voor je doen. je hebt geen moeite met ruzie maar vecht liever niet. maar als het moet doe je het wel en je bent er ook nog eens aardig goed in!

hina ichigo (22 x uitgekomen)

jij bent hina ichigo (kleine aardbei).
de zesde en dus één van de jongste van de maidens. ze gedraagt zich dan ook net als een kleuter en door die speelsheid ging haar medium Tomoe bijna dood. ook zei heeft een stopwoordje, ''het is...'' net als suiseiseki dus.

jij gedraagt je nog een beetje als een klein kind. voor jou is het leven een groot feest en je gaat lekker je gang. hierdoor breng je soms jezelf en andere in de problemen. maar toch bedoel je het goed en wil je niemand pijn doen.

geen (10 x uitgekomen)

mischien is je Rosa Mystica al afgepakt?

Jij bent Barasuishou (2 x uitgekomen)

Een keiharde pop. Je vind het leuk om mensen tegen elkaar op te stoken en het maakt je niets uit als iemand zich pijn doet. Jij hebt geen emotie. komt het soms omdat je geen echte Rozen Maiden bent?!

Liegen? no problemo voor jou. Mensen zien lijden? is er iets leukers?! dit is de manier hoe jij denkt. Je zal koste wat het kost je doel bereiken of je daar nou jezelf of andere mee pijn doet interseeerst je niet.

Jij bent Kirakishou! (4 x uitgekomen)

Jij bent Kirakishou!
Sorry over jou persoonlijkheid kan ik weinig vertellen omdat je niet in de serie zit alleen in de manga. mocht je toch nog enkele weetjes over haar of een van de andere willen weten ga dan naar http://groups.msn.com/animeandme

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • Puan

    Kirakishu C:

    1 decennium geleden
  • Hobbit

    Suigintou <33

    1 decennium geleden
  • animevampire

    suigintou T_T kwou barashiuso zijn

    1 decennium geleden
  • anyu

    suiseiseki.
    natuurlijk.
    maar op alles een eerlijk antwoors(A)[center]

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Suigintou

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?