wie van jou vriendengroep ben jij?

Iedereen heeft een bepaalde rol in zijn of haar vrienden groep, met deze quiz kan jij ontdekken welke rol jij hebt!

Mogelijke uitkomsten

de slimme (0 x uitgekomen)

Jij bent de slimme van de groep. Wanneer iemand vragen heeft over het huiswerk of een toets die hij/zij niet begrijpt, komt diegene altijd naar jou toe, omdat jij bijna overal een antwoord op hebt.
Opgelet: zorg wel dat je niet TE betweterig overkomt, want dat vindt niemand leuk!

de leider (35 x uitgekomen)

Jij bent de leider van de groep. Jij houd iedereen bij elkaar en zorgt ervoor dat er geen ruzie ontstaat.
Opgelet: zorg dat je niet al te bazig bent, niemand vindt het leuk om gecommandeerdt te worden!

de lolbroek (5 x uitgekomen)

Jij bent de lolbroek van de groep. Als iemand eens wat treurig is, weet jij diegene altijd op te vrolijke met 1 van je grappige of droge opmerkingen, jij hebt altijd wel een leuke mop klaar!
Opgelet: wees soms ook eens serieus, want mensen vinden het niet altijd leuk als je constand bezig bent met grapjes maken!

de rustige (17 x uitgekomen)

Jij bent de rustige van de groep. Jij laat je nooit opjagen door iets of iemand en hebt graag de controle over alles, als je geen controle hebt, ga je onder. Mensen worden ook automatisch rustiger als ze bij jou in de buurt zijn.
Opgelet: wees niet TE rustig, stress is soms ook gezond!

de 'good looker' (5 x uitgekomen)

Jij bent de 'good looker'. Jij wilt er altijd mooi en verzorgt uitzien. Jij draagt bijna altijd merkkleding en bent zeer zelfverzekerd.
Opgelet: let een beetje op je houding, anders kom je nog al gauw bitchy over!

de vertrouwenspersoon (25 x uitgekomen)

Jij bent de vertrouwenspersoon van je groep. Wanneer mensen zich slecht voelen of wanneer ze iets kwijt willen, komen ze altijd naar jou toe omdat ze weten dat jij zal luisteren en ze advies zal geven. Als iemand vraagt om iets geheim te houden, zul je dat ook doen.
Opgelet: zorg wel dat je jezelf niet aan de kant schuift om andere mensen te helpen, jezelf staat nog steeds op de eerste plaats!

de geslote (1 x uitgekomen)

Jij bent de geslote persoon van de groep. Jij verteld nooit geheimen en leeft graag op jezelf,
je hebt de dingen graag onder controle en met nieuwe situaties, kun jij je moeilijk aanpassen. Je komt altijd kalm over, maar vanbinnen ben je een groot stresskonijn.
Opgelet: vertel jou mening ook eens! Jij bent net zo belangrijk als andere mensen en hebt daarom ook het recht op een eigen mening, zolang je het natuurlijk maar op een beleefde manier uitspreekt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?