Wat is HET ding wat mensen aantrekkelijk vinden van jou?

Wil je weten wat mensen echt aantrekkelijk vinden van jou? Door deze test zo eerlijk mogelijk in te vullen komt er een antwoord uit. Dat zal het ding zijn wat mensen echt leuk van jou vinden. Wees er trots op. (H)

Mogelijke uitkomsten

Goedhartigheid (20 x uitgekomen)

Jou lieve en zachte ziel is wat je aantrekkelijk maakt naar andere mensen toe. Je hebt een goed hart. Je geeft veel om anderen, en zorgzaam is een goede eigenschap. Blijf dus altijd die goede ziel van je houden, er zijn best veel mensen die daar een zwakke plek voor hebben :)

Zelfverzekerd (7 x uitgekomen)

Jij bent best zelfverzekerd, dat is waar sommige mensen moeite mee hebben. Mensen houden van jou levenslust, maar laat het je niet naar je hoofd stijgen. Jij hebt de balansen tussen dingen vaak goed georganiseerd. Mensen houden ervan om zichzelf te kunnen zijn, en dat kan bij jou zeker.

Anders, maar in een goede zin (48 x uitgekomen)

Jij bent jezelf en lekker cool. Je interesseert je in best veel dingen en mensen houden ervan om te zien hoe inspirerend jij bent. Misschien voelen mensen zich wel een beter persoon, als ze bij je zijn. Misschien had je dat nooit gedacht, of juist wel, maar je hebt een positieve uitstraling.

Positiviteit (1 x uitgekomen)

Jij bent één groot positief licht. Jij bent vrolijk en grappig en - of je het nou weet of niet - je maakt mensen blij met jou aanwezigheid. Met jou er bij is het nooit saai. Sociaal en actief, dat is wie jij bent. Dat zijn goede eigenschappen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Beautyful

    Goedhartigheid!

    Dit klopt voor een groot deel.
    Ik word vaak gecomplimenteerd door mensen die zeggen dat ik altijd positief blijf in which case. Gebeurde al vanaf de basisschool. Ookal gaven andere mensen mij veel tegenslagen, ik bleef altijd goedhartig tegen hun. En ik merk ook inderdaad hoe goed het is om zo'n goede ziel te hebben!

    Super leuke quiz, sorry voor het lange verhaal!
    Kudo waard!
    Nog een fijne dag gewenst, Anna!

    4 jaar geleden
  • zwartepanter21

    Anders, maar in een goede zin

    Leuke quiz!

    6 jaar geleden
  • inktzwart

    Anders
    Goede quiz ^^

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?