Welke soort chocolade past het best bij je?

Als je dit testje doet kom je te weten welke soort chocolade het beste bij je past. Ik zeg niet dat je die soort chocolade in werkelijkheid ook het liefste eet, maar het is wel de chocolade die het beste bij je persoonlijkheid past.

Mogelijke uitkomsten

fondant (=pure chocolade) (79 x uitgekomen)

Fondant chocolade past het beste bij je. Niet iedereen is er even zot aan, maar het is wel de gezondste variant van chocolade. Het krikt je magnesium op en je voelt je er happy door. Bovendien zit er in die soort het minste vet, dus je moet geen schuldgevoelens hebben als je eens zin hebt in een lekker stuk pure chocolade.

Melkchocolade (185 x uitgekomen)

Dit is de populairste vorm van chocolade. Dankzij zijn typische zoete smaak zijn er veel mensen helemaal weg van melkchocolade. Net als in fondantchocolade zit er magnesium in, een stof die gezond is. Maar er zit meer vet in dan in fondant. Toch vinden veel mensen melkchocolade lekkerder omdat hij de bittere smaak niet heeft die wel in pure chocolade zit. En je humeur wordt er ook onmiddellijk door opgekrikt.

Witte chocolade (66 x uitgekomen)

Witte chocolade is eigenlijk geen echte chocolade omdat er geen cacao inzit. Het hoofdbestanddeel van witte chocolade is boter. Witte chocolade smaakt romig en is dan ook een perfect en lekker alternatief voor mensen die niet zo happig zijn op de donkere vormen van chocolade.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)

  • LittleBrunette

    Wie houdt nog meer van Gwen Stefani 😊

    8 jaar geleden
  • LittleBrunette

    Melk

    8 jaar geleden
  • nerveus

    Melkchocolade, lekker! :D Goede quiz hoor!

    9 jaar geleden
  • RedPandaFreak

    Puur! Ja, precies, ik beschouw de andere soorten niet echt als chocolade (al zijn ze wel lekker) maar er is te veel aan toegevoegd.. En bij pure chocolade is het.. ja, groot en deels puur ;)

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Fondant.

    Waarschijnlijk wel ja

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?