Ben jij klaar om te trouwen?

Je hebt je droompartner gevonden, en je vraagt je af of je klaar bent voor de volgende grote stap in je leven...
Doe deze quiz en ontdek of je klaar bent om in het huwelijksbootje te stappen!

Mogelijke uitkomsten

Ja, jij bent er volledig klaar voor! (634 x uitgekomen)

Jij hoort de wedding bells al rinkelen. Je droomt van een mooi trouwfeest, en neust stiekem al rond naar bruidsjurken op het internet. Je hebt in gedachten misschien al een gastenlijst opgesteld, en denkt al aan zaken als locatie, uitnodigingen, trouwvervoer...
Ook op relationeel vlak ben je zeker van je stuk. Je kent je partner al geruime tijd en je voelt je klaar om een volgende stap te zetten. Ja, jouw relatie zit op het goede spoor! Nu alleen nog wachten op dat romantische aanzoek... ;)

Je wilt wel een bruiloft, maar je twijfelt nog of hij de ware is... (100 x uitgekomen)

Jij droomt al van een mooi sprookjeshuwelijk van toen je nog een klein meisje was... Je hebt een partner, en hoewel je hem graag ziet, twijfel je nog of je die grote stap wel met deze persoon wil zetten... Hij is lief, attent, doet je lachen,... maar wil je ook wel met deze persoon verder voor de rest van je leven?
Het is zeer normaal om te twijfelen als je op het punt staat van een belangrijke beslissing te nemen. Misschien is het alleen de angst om fouten maken die je parten speelt, en zit je relatie eigenlijk wel snor. Maar misschien is deze twijfel ook een belangrijk teken dat je beter nog wat wacht met deze beslissing. Het is aan jou om af te wegen of je altijd al een twijfelaar was, en het dus normaal is dat je ook bij zo'n gewichtige beslissing eventjes nadenkt voor je de stap zet, of als deze soort twijfel een diepere grond kent.
Praat met familie of vrienden als je echt worstelt met deze gevoelens. Zij kunnen de zaken soms vanuit een ander perspectief zien, en je kan zelf nieuwe inzichten opdoen door eens over je gevoelens te praten.
Trouw in elk geval nooit omdat je zo graag die prinsessenjurk wilt aantrekken! Maar dat wist je zelf natuurlijk ook wel... ;)

Je houdt van je vriend, maar dat trouwen hoeft zo nodig niet... (62 x uitgekomen)

Jij hebt geen problemen met 'commitment' en je relatie in het algemeen. Je wilt graag verder met je partner, maar om je dan meteen ook in een trouwjurk te hijsen is er voor jou misschien te veel aan. Trouwen is geen must, en gelijk heb je! De beslissing om in het huwelijk te treden is persoonlijk, en niemand hoeft jou te vertellen dat de beslissing om dit niet te doen getuigt van een gebrek aan liefde. Laat je nooit overtuigen om iets tegen je zin te doen. Een relatie kan evengoed volmaakt zijn zonder ring aan je vinger!

Geef me nog wat tijd! (148 x uitgekomen)

Je houdt van je vriend, en je ziet misschien wel een toekomst tesamen. Maar je twijfelt nog of je ook in het huwelijksbootje wil stappen door diverse redenen. Misschien spaar je liever nog wat centjes, misschien wil je nog een paar jaar ongebonden door het leven gaan, misschien vind je jezelf nog iets te jong, misschien zijn je ouders gescheiden en geloof je niet zozeer meer in 'lang en gelukkig',... Wat de reden ook is, luister naar je gevoel. Het is beter om een beetje te wachten, en later een overtuigde keus te kunnen maken (of dat nu trouwen is of niet), dan nu halsoverkop een beslissing te nemen.

Tijd brengt raad!

Iemand bezwaar tegen dit huwelijk? Jaaa!!!! (15 x uitgekomen)

Ho, rustig daar! Ofwel ben jij absoluut gekant tegen het huwelijk, ofwel ben je er gewoon nog niet klaar voor. Daar is niks mis mee! Het is alleen geen goed idee om nu je huwelijksgeloften op te stellen. Je profiteert liever nog wat van het ongetrouwde leven, of bent zelfs van plan om nooit te trouwen. Maar dat staat een lang en gelukkig leven natuurlijk niet in de weg!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • takiwatanga

    Ik ben er klaar voor. Hahaha, wel wat vroeg om al te gaan trouwen als je net een maand een relatie hebt tho :W

    9 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Ik ben er klaar voor!
    Maar ik heb nog geen eens een vriend!
    Hahah xD

    9 jaar geleden
  • BastilleDan

    Ik denk dat in dan eerst iemand moet vinden die van me houd... En ik wil wat ouder zijn dan 16 jaar xD

    Zeker een leuke quiz! Kudo

    9 jaar geleden
  • Nagusamu

    Ik ben er volledig klaar voor! (Ben 16 xD )
    Hahaha leuke quiz, heel duidelijk ook :p
    Dit is wel een kudo waard :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?