Wie uit Sea Patrol ben jij? (seizoen 2)

Sea Patrol is een reeks dat gaat over de Australische Marine. Ze zorgen ervoor dat de Australische wateren veilig zijn door piraten te bestrijden, mensen in nood te helpen, drugs op te sporen, smokkel opsporen, bewaken van belangrijke mensen en zoveel meer.

Mogelijke uitkomsten:
Mike Flynn
Kate McGregor
Buffer
Swain
Bomber
Robert Dixon
Charge
Nav
Spider
ET

Mogelijke uitkomsten

Mike Flynn (4 x uitgekomen)

Mike Flynn is dé belangrijkste man aan boord, hij is namelijk de kapitein van het schip! Mike zorgt niet alleen voor de veiligheid van zijn crew, maar ook dat van zijn schip. Kenmerkend voor hem is zijn cowboy gedrag, hij is een echte waaghals en heeft duidelijk ook een oogje op luitenant McGregor. Dit is echter niet verwonderlijk, want hij heeft vroeger al een relatie met haar gehad.

Kate McGregor (5 x uitgekomen)

Kate McGregor heeft na Mike het zeggenschap over het schip. Op school werd ze Princess Perfect genoemd en als je haar bezig ziet, verwondert je dit niet. Ze doet graag alles perfect, maar houdt hierbij wel nog steeds rekening met de veiligheid van de crew. Ze heeft vroeger heel wat meegemaakt, wat misschien wel haar troef is om in contact te komen met de crewleden die erg gesloten zijn. Kate is volledig te vertrouwen en is daarom ook een goede vriendin van iedereen aan boord.

Charge (0 x uitgekomen)

Charge is de mecanicien aan boord. Hij weet echt alles over motoren. Charge is een vriendelijke kerel en hij is erg geliefd onder de crewleden. Als je met iets zit mag je altijd naar hem toe. Hij is de wat stillere aan boord en is heel erg loyaal naar zijn crewleden toe.

Swain (1 x uitgekomen)

Swain is de dokter aan boord van het oorlogsschip Hammersley. Hij is empathisch en zeer respectvol met andere mensen. Soms is hij wat onzeker bij een moeilijke medische ingreep, maar gelukkig zijn er zijn vrienden die hem telkens weer steunen. Soms kan hij ook erg toegewijd zijn en wil hij niet wijken voor het is opgelost, soms ten koste van iemands veiligheid.

Robert Dixon (0 x uitgekomen)

Robert Dixon weet echt alles over communicatie. Dit gaat van radiocontact, tot computers, van antenne tot kabel. Als er iets niet werkt of je wil zo snel mogelijk met iemand communiceren, dan is hij altijd de eerste die met een oplossing of idee komt. Robert is iemand van de jongere aan boord en hij schaamt zich diep over zijn vader. De enige die van zijn 'geheim' weet is Kate McGregor. Robert is erg impulsief in zijn spreken en kan mensen kwetsen, zonder dit echt zo te bedoelen. Hij is nogal onzeker als het op meisjes aankomt.

Bomber (1 x uitgekomen)

Bomber is de kokkin aan boord Hammersley. Ze kan van eenvoudige recepten toch iets heerlijks maken of met weinige ingrediënten kan ze ook iets lekkers bereiden. Over eten weet ze veel. Bomber is ook een goedlachse, loyale en vlotte prater. Voor gevaar gaat ze niet lopen en blijft altijd erg koel en rustig bij stressvolle en gevaarlijke situaties. Maar geef zeker geen commentaar over haar verleden of je krijgt met een razende Bomber te maken.

Nav (4 x uitgekomen)

Nav of Nikki Caetano kent alles over navigeren en is eerste stuurvrouw aan boord van het oorlogsschip. Net als Kate doet ze graag haar werk perfect. Meestal blijft ze op de brug aanwezig als er ge-entert wordt. Je bent niet zo heel erg dol op actie, maar je helpt wel mee met zoekacties of hulpacties. Je hebt al een tijdje een oogje op een crewlid (ET) en Buffer is je allerbeste vriend.

ET (0 x uitgekomen)

ET is de bijnaam van Joshua. Hij weet echt alles over elektrische technieken, vandaar ook je bijnaam ET. Als een computer stuk is of een ander mechanisme aan boord, ben jij een van de eerste die erbij wordt gehaald. Ook ben je verzot op actie en duiken. In het geheim flirt je met Nav.

Buffer (6 x uitgekomen)

Buffer heeft tijdens het enteren van schepen of acties aan land als tweede de leiding. De persoon die als eerste de leiding heeft is Kate McGregor, een persoon die jij altijd goed in de gaten zult houden. Je bent van het principe dat iedereen veilig moet zijn, maar vooral de persoon die een hogere rang heeft. Buffer gaat voor iedereen door het vuur, hij is sterk en is bezorgt wanneer iemand gewond raakt.

Spider (2 x uitgekomen)

Spider is de jongste officier aan boord van het schip en daarom wordt hij vaak door de anderen geplaagd. Spider kan hierom wel lachen, maar weet soms niet goed meer of hij je moet gaan geloven of niet. Gelukkig heeft hij mensen als Bomber, Charge of Kate die het tijdig laten stoppen. Hij is de dromer van de bende, maar kan hierdoor wel snel met smoesjes komen, die hem soms helpen bij per ongeluk contact met bandieten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • TurboNerd

    Buffer, Charge is gewoon grappig :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?