Welke jongen past bij jou?

Ik heb in mijn droomwereld een paar jongens met allemaal verschillende karakters. Een keer zien wie er bij jou past. Succes met het maken van de quiz! :D:D(typing)(typing)(yeah)(yeah)_O__O_

Mogelijke uitkomsten

Alexius (49 x uitgekomen)

Alexius is een jongen met een zelfzeker karakter en staat ook graag in het middelpunt. Hij is sociaal, lief en erg nieuwsgierig. Wanneer hij eenmaal iets in zijn gedachten heeft, laat hij het niet vlug los en blijft hij doorzetten daardoor durft hij ook veel. Bij veel dingen denkt hij niet na en zegt hij verkeerde dingen, maar dat bedoeld hij niet zo. Als hij van iemand houdt beschermt hij haar zelfs als hij haar daarvoor moet verlaten. Hij zou niet willen dat er iets met haar gebeurt door hem.

Calvin (24 x uitgekomen)

Calvin is een jongen met een verlegen karakter en is erg slim. Hij kan erg serieus zijn en weet hoe hij beleefd moet zijn. Voor dat hij iets doet, denkt hij 2 keer goed na. Als hij een meisje leuk vind, kan hij erg zenuwachtig worden waardoor hij maar erg droog antwoord. Met hem kan je over je gevoelens praten en hij zal je ook mee helpen, want als jij niet gelukkig bent dan is hij dat ook niet.

Rufus (15 x uitgekomen)

Rufus is iemand die graag zijn eigen zinnetje doet, maar luistert ook wel naar de ideeën van anderen. Hij doet zich eerder sterk voor en zelfstandig, maar kan erg romantisch zijn. Hij kijkt niet naar de fouten die je hebt gemaakt in je verleden, maar geeft mensen een kans om opnieuw te beginnen. Als hij eenmaal van houdt, doet hij alles om te maken dat je op het goede blijft en niet opnieuw dezelfde fout maakt.

Leo (14 x uitgekomen)

Leo flirt graag met elk meisjes dat hij tegenkomt. Maar toch is hij erg afhankelijk van anderen. Hij is erg vriendelijk en blijft niet graag op zijn luie zetel zitten. Wanneer hij van een meisje echt houdt, blijft met anderen flirten. Hij wil het niet laten opvallen, maar toch heeft hij alleen oog voor haar. Telkens als ze haar tegenkomt laat hij de anderen links liggen en loopt hij naar haar om een babbeltje te slaan. Maar als hij toch een relatie begint met haar, stopt hij volledig met zijn flirtgedrag en concentreert hij zich volledig op haar.

Acario (10 x uitgekomen)

Acario is meer een rebelser type. Veel dingen maken hem niet uit en laat hij gaan zoals het is, want gebeurt is gebeurt. Hij toont ook niet graag zijn gevoelens en is daardoor ook wat stiller. Bij onbekenden weet hij zich niet altijd hoe te gedragen. Hij heeft wel een goed gevoel voor humor. Als hij een meisje ziet zitten, gedraagt hij zich soms anders dan dat hij werkelijk is. Hij is bang dat je hem niet zal accepteren zoals hij is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • True1Der

    Calvin

    9 jaar geleden
  • austinlover

    leo zo is mijn vriendje ook joey ik hou van hem(H)

    9 jaar geleden
  • StarShineX

    Calvin, hij is wel schattig

    9 jaar geleden
  • Lusk

    Alexius.
    Me like. ^^

    1 decennium geleden
  • Amber1Dfan

    Leo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?