Wie ben jij van Frozen?

Wil je weten wie jij bent van Frozen? Test het hier! (typing)(cool)

Mogelijke uitkomsten

Elsa (0 x uitgekomen)

Jij bent erg op jezelf en hebt de kracht om ijs en sneeuw te maak maken. Je bent koningin van Arendelle maar als je krachten bekend worden, vind iedereen je ineens een monster. Het komt wel goed en je leeft nog lang en gelukkig.

Jij bent Elsa!

Anna (3 x uitgekomen)

Jij bent optimistisch en gaat altijd op je doel af. Je hebt samen met Elsa je hele leven in het kasteel doorgebracht. Jij wilt koste wat kost je zus terug halen naar Arendelle.

Jij bent Anna!

Kristoff (19 x uitgekomen)

Jij leeft in de bergen met je beste vriend Sven het rendier. Je helpt Anna om Elsa te vinden. Je verkoopt ijs voor de kost een de trollen zijn je "familie". Je bent stoer en hebt ook een zachte kant.

Jij bent Kristoff!

Olaf (5 x uitgekomen)

Jij bent een vrolijke sneeuwpop die is gemaakt door Elsa. Jouw grootste droom is om de zomer mee te maken. Je bent grappig maar ook heel dom. Waarschijnlijk omdat jecgeen hersens hebt!

Jij bent Olaf

Sven (0 x uitgekomen)

Jij bent trouw en sterk. Je bent de beste vriend van Kristoff. Als je zou kunnen praten ( met een andere stem dan die vreselijke sten die Kristoff doet ) ben je het perfecte rendier.

Oaken (5 x uitgekomen)

Jij bent de eigenaar van Wandering Oaken's trading post and sauna in het koninkrijk Arendelle. Je bent lief en aardig, maar als iemand grof ofgemeen gaat doen zet je ze zonder pardon de winkel uit, doe maar lekker ergens anders gemeen! In de 'big summer blow out'( grote zomeruitverkoop ) heb je badpakken snorkels voor de halve prijs en zonnebrandcrème van eigen makelaardij.

Jij bent Oaken

Hans (9 x uitgekomen)

Jij bent sluw en kan goed acteren. Je gebruikt Anna en Elsa om koning van Arendelle te worden. Dit plan lukt niet en je word in de cel gegooit terug naar je thuisland de zuidelijke eilanden.

Jij bent Hans!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?