Welk soort inwoner van Sprookjesland ben jij?

Sprookjesland is mijn fantasieland, en bij deze quiz kom je erachter welk soort inwoner jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent een: Fee (9 x uitgekomen)

Jij bent een Fee. Je bent muzikaal en ritmisch en je bezit magische krachten. Je vecht het liefst met een degen en je bent erg lenig. je bent niet erg wantrouwig en je bent eeen van de oorspronkelijke bewoners van Sprookjesland. By the way, je hebt vleugels!

Jij bent een: Elf (55 x uitgekomen)

Jij bent een Elf. Je bent muzikaal en je kan praten met dieren. Je bent sterk, lenig en vecht het liefst met pijl en boog. Je bent niet erg wantrouwig en je lievelingsdier is waarschijnlijk een kat of een paard. Je hebt misschien magische krachten en je bent een van de oorspronkelijke bewoners van Sprookjesland.

Jij bent een: Volv (6 x uitgekomen)

Als Volv ben jij een kruising tussen een wolf en een vos. Je bent zo groot als een wolf en je hebt de kleur van een vos, en daarom zijn Wolven je lievelingsdieren. Je bent snel en je kan goed samenwerken. Je vecht het liefst met je tanden en je zwaard, maar je kan ook vechten met werpmessen. Je bent sterk en je bent meestal erg wantrouwig of erg goedgelovig. Je woont het liefst op de open vlakte en oorspronkelijk kom je uit Lapisland.

Jij bent een: Wos (0 x uitgekomen)

Als Wos ben jij een kruising tussen een vos en een wolf. Je bent zo groot (klein) als een vos en je hebt de kleur van een wolf. Het is dus logische dat je lievelingsdier een vos is. Je bent snel, wendbaar en erg lenig. Het liefst vecht je met je werpmessen en je bezit nauwelijks magische krachten. Meestal ben je erg goedgelovig. Je woont het liefst in de heuvels en je bent een van de oorspronkelijke bewoners.

Jij bent een: Dwerg (2 x uitgekomen)

Jij bent een Dwerg. Je bent klein,eerlijk en tactisch, en je vecht het liefst met je bijl. Je bent sterk en je favo dier is een beer. Je woont het liefst in de bergen, waar je veel diamanten en ijzer kan vinden. Je bent een van de oorspronkelijke bewoners van Sproookjesland.

Jij bent een: Trol (3 x uitgekomen)

Jij bent een drol, grapje Trol. Je bent dik, dom en erg sterk. Ook ben je bloeddorstig, je vecht metje knots en je lievelingsdier is een everzwijn, want die kan je opeten. Je hjebt geen magische krachten en je komt oorspronkelijk uit Mekito. Kortom: niemand mag jou. Trouwens, je hobby´s zijn moorden en plunderen. En eten.

Jij bent een: Reus (0 x uitgekomen)

Jij bent een Reus, dat is reuzeleuk. Je bent eerlijk, beleefd en zeer sterk. Je favoriete dier is een Giraffe, want die kan je tenminste zien. Je vecht met je knots of je morgenster en je bent best wel goedgelovig. Je woont het liefst in het moeras en je komt oorspronkelijk uit Q-dolf. Je hobby?s zijn Vogels spotten en wandelen in de natuur. Iedereen vindt je erg aardig.

Jij bent een: Mens (18 x uitgekomen)

Jij bent een mens. nou...... ik hoop dat je er blij mee bent, want niemand in Sprookjesland mag jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • inktzwart

    Elf XD

    8 jaar geleden
  • OosterEiland

    iets anders ingevuld (wat nog steeds bij me klopt)
    ben ik een Wos

    8 jaar geleden
  • OosterEiland

    een mens........
    niet echte leuke uitslag maar ja
    (ik hoopte een speciaal wezen te zijn)

    8 jaar geleden
  • Knorretjuhh

    ik bedoel fee sorry

    9 jaar geleden
  • Knorretjuhh

    elf

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?