Wat voor een persoon ben jij?

steriotype? Gamer? Gothic/emo? Wat voor een persoon ben jij? Misschien dacht je al die tijd een stoer jongensachtig meisje te zijn, maar ben je eigenlijk een steriotype...?

Mogelijke uitkomsten

steriotype (31 x uitgekomen)

Winkelen, stappen met je vriendinnen, roddelen over die ene, leuke jongen... Het houden van mode, het fantaseren over alle romantische dingen die je samen met die knappe 'hunk' wilt doen. Elke ochtend lekker bezig zijn met je uiterlijk en héél veel afspreken met je vriendinnen.
Geef toe, er zitten sowieso een paar dingetjes bij die jij écht leuk vind en vaak doet. Je bent een steriotype. Een typisch meisje-meisje.

Brony (22 x uitgekomen)

Geef het toe! Pinkie Pie, Rarity, Twilight Sparkle, Apple Jack, Rainbowdash, Fluttershy. Komen deze namen bekend voor? Dan herken je vast ook een paar van deze namen; (Alleen een brony kent er op zijn minst 1)
Diamond Tiara, Silver Spoon, Lyra, Bon Bon, Mr. and Mrs. Cake, Zecora, Princess Luna, Princess Celestia, Princess Cadence?
Bekend? Zeker weten een Brony! Schaam je er vooral niet voor.

Jongensachtig (17 x uitgekomen)

Je kan niet goed omgaan met stereotypes, maar je probeert het toch. Je snap meisje-meisjes totaal niet en houdt, hoeft niet perse, van gamen en sport. Waarschijnlijk ben je ook niet vaak te zien in rokjes of jurkjes. Meestal haten jongensachtige personen die dingen. Je houdt van je gympen, ook al zijn ze heel oud. Waarschijnlijk heb je meer jongens dan meisjes-vrienden.

Emo/Gothic (18 x uitgekomen)

Negeer de mensen die jou eng vinden! Het is geweldig om jezelf te zijn, of niet?
emo's: Maak mensen duidelijk dat het zijn van emo niet betekend dat je 'jezelf snijdt'. Daar zijn andere redens voor, als je dat doet.
Gothic: Laat jezelf zien en wees blij met je vrienden! Je kan het goed vinden met mensen, zolang ze maar niet bang voor je zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • xojade1

    Steriotype! Klopt ;)

    1 decennium geleden
  • youareaperf

    Brony, ik heb wel al van ze gehoord, maar nee eigenlijk niet.... xD

    1 decennium geleden
  • Cypher

    Jongens-meisje, klopt wel maar ik draag heeeeeel af en toe make up mar ik hou super veel van sporten en auto's en andere dingetjes xd

    1 decennium geleden
  • sootye

    Noooooooo, stereotype...
    Dafuq, ik ga liever gamen dan shoppen :S

    1 decennium geleden
  • Nadine23x

    Jongensachtig.. Mehh

    Ik houd als enige niet van make-up. Daarnaast vind ik alle meisjesachtige dingen wel leuk ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?