In welke 'Divergent' - factie, hoor jij thuis?

Test hier in welke 'Divergent'-factie jij terecht zou komen.
Oprechtheid?
Vriendschap?
Zelfverloochening?
Kennis?
Onverschrokkenheid?

Mogelijke uitkomsten

Oprechtheid (41 x uitgekomen)

Jij bent altijd eerlijk, zelfs al is dat niet makkelijk of kan je erdoor in de problemen geraken. Jij bent niet snel op je tenen getrapt en wil altijd de waarheid weten, zelfs al is die kwetsend. Jij bent ervan overtuigd dat de wereld een betere plek zou zijn als iedereen eerlijk was. Je bent te vertrouwen.

Vriendschap (31 x uitgekomen)

Jij voelt je het best wanneer de mensen rondom jou met elkaar overeenkomen. Je houdt van kunst en muziek, en het is makkelijk om jou aan het lachen te brengen. Jij gelooft dat agressie en vijandelijkheid de grootste problemen in deze wereld zijn. Vrienden kunnen altijd terecht bij jou wanneer ze het moeilijk hebben.

Zelfverloochening (5 x uitgekomen)

Jij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling en vindt het belangrijker dat de mensen rondom jou zich goed voelen. Je bent rotsvast van overtuigd dat de wereld er véél beter zou uitzien als iedereen wat minden egoïstisch was. Je bent altijd heel lief.

Kennis (29 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om nieuwe dingen te leren en probeert altijd uit te vissen hoe alles werkt. Beslissingen neem je op basis van logica en je laat je niet beïnvloeden door je emoties. De wereld zou volgens jou veel beter worden als iedereen zich zou wijden aan het opdoen van kennis. Je bent heel intelligent.

Onverschrokkenheid (24 x uitgekomen)

Jij bent wel into wat spanning en laat anderen niet voor jou bepalen wat wel of niet mag. Jij probeert het juiste te doen, hoe moeilijk of schrikwekkend dat ook is. Jij bent van mening dat de mensheid gelukkiger zou zijns als iedereen zich zou inzetten voor de goede zaak. Jij bent heel moedig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • OosterEiland

    Kennis, hmm niet echt eigenlijk, Amity past meer bij mij.

    9 jaar geleden
  • Deadly_Silence

    Onverschrokken! Klopt maar ik heb zeker wel angsten ;)

    9 jaar geleden
  • LovelyMeX

    Zelfverlooching past wel bij me maar soms ben ik niet zoo lieff hoor ^^ :P

    9 jaar geleden
  • FrozenStar

    Oprechtheid.
    Bij komt er of zelfverloochening of oprechtheid uit, haha. :) Leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • Dolor

    Onverschrokkenheid ^^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?