H20- WHO ARE YOU?

Wie ben jij van H20? Cleo, Emma, Rikki of Bella? Vind het uit met deze quizz!

Mogelijke uitkomsten

Emma (11 x uitgekomen)

Verantwoordlijk, aardig, serieus en georganiseerd. Jij bent Emma! Net als Emma heb jij een groot verantwoordingsgevoel en kunnen mensen jouw volledig vertrouwen. Ga zeker zo door- maar probeer ook soms een beetje te relaxen. Go with the flow!

Cleo (4 x uitgekomen)

Verlegen? Onzeker? Is dit jouw? Dan ben jij zeker Cleo! Cleo heeft de neiging slecht over zichzelf te denken. Doe dit niet! Jij bent goed zoals je bent en laat niemand je van dat standpunt afbrengen! Jij hebt ook een groot gevoel voor humor en als je een persoon eenmaal kent- dan zal die dubbelliggen van het lachen. Ga zo door!

Rikki (5 x uitgekomen)

Hmmm... Rikki is moeilijk in te schatten. Ze is stil en zegt niet veel totdat je haar laat zien dat ze je volledig kan vertrouwen. Dit is opzich wel een goede eigenschap, maar ga niet t e ver! Je hebt een scherpe tong, die voor sommige mensen wel grappig is, maar sommige mensen kunnen zich hierdoor wel pijnlijk geraakt en beledigt voelen. Verder ben je grappig en kun je ontzetten met jouw lachen. Goed zo!

Bella (4 x uitgekomen)

Bella is vrolijk, lief en heeft een groot talent: zingen. Dit betekent niet dat jouw talent zingen is- maar je hebt wel een talent waar je later mee verder kunt. Ga ernaar zoeken! Verder is Bella verlegen en durft niet zo goed voor zichzelf op te komen. Ze heeft de neiging om te lang te piekeren over dingen. Relax en go with the flow!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • BellaWatson

    Ik ben ook Emma! Bedankt- ik had een hele leuke verjaardag:)

    9 jaar geleden
  • CoralleXOX

    ik ben Emma.... Jahoe!!!!!! Gefeliciteerd met je verjaardag

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?