Welke Supernatural villian ben jij?

Supernatural telt verscheidende villians. Van engelen tot demonen tot monsters. Maar wie ben jij?




Bevat Spoilers van seizoen 9!

Mogelijke uitkomsten

Azazel (Yellow Eyes) (24 x uitgekomen)

“You know what I'm gonna do to your sibling? I'm gonna stand over their crib and I'm gonna bleed into their mouth. Demon blood is better than Ovaltine. Vitamins, minerals, it makes you big and strong!”

Azazel is één van de eerste demon die ooit gecreëerd zijn door Lucifer. Hij is een tiran maar tegelijkertijd doet hij alles voor zijn ‘familie’. Hij doet alles voor ze. Ook is hij iemand die heel ordelijk is en is hij een echte planner. Niemand kan hem stoppen met zijn plan.

Azazel was de slechterik in seizoen 1 en 2 en is dan gestorven door Dean Winchester met de Colt.

Lucifer (26 x uitgekomen)

“And then he asked all of us to bow down before you. To love you, more than Him! And I said, Father, I can't. I said these human beings, were flawed, murderous. And for that, God had Michael cast me into Hell! Now tell me, does the punishment fit the crime? Especially when I was right. Look what six billion of you have done to this thing. And how many of you blame me for it.”

Lucifer is een aarstengel en is gevallen omdat hij niet voor de mensen wou buigen (volgens hem hield hij te veel van God). Lucifer is iemand met een kort lontje en is zeer dramatisch. Hij is wel zeer machtig.

Lucifer was de slechterik in seizoen 5. Lucifer leeft nog en zit momenteel vast in de Cage.

Alastair (5 x uitgekomen)

"You know, I haven't been up here since Poland 43. Truth is I loathe it. It's chilly. No stink of blood or sizzle of flesh or the wet flap of flayed skin. I don't know how you stand it."

Alastair was een demon. Hij had witte ogen net zoals Lilith. Hij was de enige demon die Hell liever had dan de aarde. Hij was dé folteraar en men noemde hem Picasso met een scheermes.

Alastair was een slechterik in seizoen 4 ,Hij was ook diegene die Dean heeft gemarteld in Hell. Hij stierf door Sam in seizoen 4.

Lilith (10 x uitgekomen)

"I don't have to answer to puppy chow. Sic 'im, boy."

Lilith was de eerste demon die gecreëerd is door Lucifer. Zij heeft witte ogen en was de leider van Hell nadat Azazel doodging. Het bezeten van kleine meisjes en dan heel een familie vermoorden is één van haar favoriete bezigheden. In de Joodse tradities is ze bekend als een baby-etende demon.

Ze was de slechterik in seizoen 3 en 4 en in seizoen 4 heeft Sam haar vermoordt met zijn krachten en zorgde zo voor de Apocalyps.

Metatron (16 x uitgekomen)

“Oh, that's right -- to save Dean Winchester. That was your goal, right? I mean, you draped yourself in the flag of heaven, but ultimately, it was all about saving one human, right? Well, guess what. He's dead, too.”

Metatron is de schrijver van God en heeft de tablets volgeschreven. Daarna vluchtte hij naar de aarde omdat de aartsengelen hem alleen wouden gebruiken. Metatron werd zo verbitterd en toen hij de Winchesters tegen kwam besloot hij naar de hemel te gaan en zorgde hij ervoor dat alle engelen op de aarde terecht kwamen. Metatron is een nerd, en leest graag boeken en kijkt graag films.

Metatron was de slechterik in seizoen 9 en leeft nog.

Abaddon (32 x uitgekomen)

"Oh, no, it's just little, old, un-killable me."

Abaddon is een knight of Hell. Een belangrijke soort demon die zijn opgeleid door Cain. Ze kwam in 2013 terecht door een spreuk. Ze is furieus en wilt Hell overnemen, zeker nu ze ziet dat Crowley diegene is die de baas is. Ze is zeer sterk maar ondanks dat heeft ze gewoon zwarte ogen (maar schijn bedriegt).

Abaddon was de slechterik in seizoen 9 en ging daar ook dood door Dean die haar vermoorde met zijn Blade.

Eve (the mother of all) (21 x uitgekomen)

“Your father made you and then abandoned you, so you pray. You see signs where there's nothing. But truth is, your Apocalypse came and went, and you didn't even notice. A mother would never abandon her children like he did. You'll see.”

Eve is familie van de Leviathans maar is er zelf geen. Zij heeft alle Alfa’s gecreëerd die dan weer hun monsters hebben voorgebracht. Zelf kan ze alle soorten monsters maken. Eve is zeer beschermend en voelt zich een echte moeder voor haar ‘kinderen.’ Ze is ook sterker dan engelen omdat ze eenmaal ouder is.

Eve was de slechterik in seizoen 6 en is doodgegaan door Dean te bijten die Phoenix as had gedronken.

Dick (6 x uitgekomen)

“You shouldn't have. I love a muffin.”

Dick is de hoofd van de Leviathans en is zeer sterk. Hij is wel arrogant en denkt dat hij onoverwinnelijk is. Hij is gevreesd en gerespecteerd door zijn mede Leviathans, maar Dick kan een kort lontje hebben, zodra hij slecht nieuws te horen krijgt ,dan vermoordt hij snel zijn eigen mensen. Alles moeten eenmaal goed zijn.

Dick was de slechterik in seizoen 7 en is gedood door Dean, maar nam hem wel mee naar Purgatory.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Starkidfreak

    Metatron (niet de transformer) Volgens de meeste is hij de meest gehate engel van heel de serie.

    8 jaar geleden
  • Miesmuizer

    lucifer

    8 jaar geleden
  • TeamHemmo

    Alastair :-)

    9 jaar geleden
  • AshtonLover

    Lilith ;D

    9 jaar geleden
  • xStilinski

    Azazel. Hij's awesome, maar niet mijn favorite :') van al deze mensen is Lucifer sowieso mijn favoriet (ondanks dat Abaddon ook echt zo geweldig is) maar mijn favoriete 'slechterik' is toch echt Crowley <3

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?