Welk seizoen van Supernatural past het best bij jou?



Supernatural heeft ondertussen al 9 seizoenen, maar welk seizoen past het best bij jou of vind je het best? Kom er hier achter!

Seizoen 1- 9 doen mee, dus pas op voor spoilers!

Mogelijke uitkomsten

Season 1 (14 x uitgekomen)

Seizoen één, het begin van alles. Dit seizoen is vooral gericht op de jacht naar monsters. Iedere week staat er een andere gruwel klaar en alles is nog tamelijk simpel met nog weinig uitgebreide mythologie. Jij houdt van de simpelheid die er was in het eerste seizoen en de horror. Jij houdt van de ‘opvulafleveringen’ die je het meeste vond in seizoen 1. En daarbij hou je ervan om nog een glimlach te zien bij de jongens.

Season 2 (3 x uitgekomen)

Seizoen 2. Het seizoen dat de demonen mythologie groot uitbreidde en de jacht naar Yellow Eyes voelbaar was. Ook hou je nog van de opvulafleveringen die er ook nog veel waren in seizoen 2. De vraag naar wat is er aan de hand met Sam? Spookte door je hoofd terwijl je met spanning naar deze afleveringen keek. Je houdt ervan dat de serie groter wordt en evolueert maar toch nog een deel van het begin bijhoudt.

Season 3 (5 x uitgekomen)

Seizoen 3. Het seizoen dat zich concentreerde op de demonen die uit de Devil’s Gate waren geraakt en Dean’s deal. Jij houdt van de spanning die het seizoen met zich meebracht. Gaat Dean het overleven? Vindt Sam een manier of gaat Dean naar Hell? De opvulafleveringen waren hier minder maar nog steeds voelbaar. Jij houdt ervan om te zien wat Sam wilt doen voor zijn broer nu de rollen zijn omgekeerd en je snakt gewoon naar extra informatie over de demonen, die ook vervuld worden.

Season 4 (17 x uitgekomen)

Seizoen 4. Het seizoen dat we een grote draai kregen in onze mythologie. Engelen en specifiek Castiel. Jij houdt van dit seizoen omdat we eindelijk eens iets anders zien dan demonen en dat er een nieuw personage bijkomt. Jij houdt ervan om te ontdekken wat er in Hell is gebeurd en wat Sam heeft uitgespookt. Het feit dat de Apocalypse al maar dichterbij komt en de zegels één voor één breken vind je verschrikkelijk spannend en interessant.

Season 5 (11 x uitgekomen)

Seizoen 5. Tijd voor de Apocalypse! Jij houdt van dit seizoen omdat het de grootste mythologie heeft van alle seizoenen. Het concentreert zich tussen Lucifer en Michael, hun grote gevecht! De 4 ruiters mogen natuurlijk niet ontbreken. Jij houdt van dit seizoen omdat Sam en Dean allebei een even grote rol krijgen die ze al dan niet gaan vervullen. Daarbij wie houdt er nu niet van Lucifers charme?

Season 6 (5 x uitgekomen)

Seizoen 6. Het jaar van monsters en Alpha’s. Van Soulless!Sam en van het naderende Purgatory. Jij houdt van dit seizoen omdat Dean en Sam allebei verandert zijn. Jij houdt van de koele vastberadenheid die Sam had in het begin van het seizoen en van Dean die alles voor zijn broer wilt doen. Je houdt van Castiel die wel iets raars aan het doen is en natuurlijk van de Meta aflevering The French Mistake.

Season 7 (0 x uitgekomen)

Seizoen 7. Het seizoen met de Dick grappen, wie houdt er nu niet van Dick? Het seizoen van Crazy Sam en Castiel en van de Leviathans. Het seizoen dat we meerdere personages verloren, zoals de Impala die even weg moest. Jij houdt van dit seizoen omdat Sam zit te worstelen met zijn gezond verstand en Dean die zich probeert goed te voelen, ondanks dat alles verkeerd lijkt te gaan. En natuurlijk door de uitbreiding van de mythologie en de Leviathans.

Season 8 (19 x uitgekomen)

Seizoen 8. Het seizoen van de tablets. Het seizoen van de trials en van de Men Of Letters en de Bunker. Verscheidende nieuwe elementen die de mythologie uitbreiden. Het seizoen dat Crowley zich weer als een echte demon begint te gedragen en dat Kevin langzaamaan groot wordt en de tablets zit te vertalen. Het seizoen dat Henry en Abaddon erbij komen. En de schrijver van God ook! Castiel en Meg zijn er ook weer van de partij met elk hun portie ongeluk.

Season 9 (9 x uitgekomen)

Seizoen 9. Het recentste seizoen. Een seizoen vooral geconcentreerd op de mythologie. Engelen die nu op de aarde vastzitten en 2 demonen, Abaddon en Crowley die vechten voor de troon. Het seizoen van Ezekiel die eigenlijk Gadreel is en van Metatron die een complete douchebag is. Het seizoen dat Dean er alles aan wilt doen om zijn doel te bereiken en zo ook de Mark of Cain aanneemt. Je houdt van dit seizoen omdat Dean en Sam elk een nieuwe rol aannemen. De opvulafleveringen zijn soms iets minder maar dat vergeet je direct bij de volgende afleveringen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • xmrsxhoranx

    Season 1
    Ik ken het niet dus miss is het idd beter als ik bij seizoen 1 begin
    :P

    7 jaar geleden
  • Elsketjee

    Season 4

    9 jaar geleden
  • Fett

    Seizoen 8! Hahaha
    Ik ben alleen pas nog maar bij seizoen 5 dus moet nog eventjes wachten!
    Leuke quiz btw (A)

    9 jaar geleden
  • Lepton

    Seizoen 1 (:
    Dat was ook mijn favoriete seizoen als ik eerlijk moet zijn :')

    9 jaar geleden
  • AshtonLover

    Seizoen 8,

    (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?