Welk Supernatural wapen past bij jou?

Supernatural kent vele wapens, maar welk wapen past het best bij jou? Welk zou jij gebruiken?
Maak deze quiz en kom er achter!


Mogelijke uitkomsten

De Colt (31 x uitgekomen)

De Colt is een extreem zeldzaam maar sterk wapen dat gemaakt is door Samuel Colt. Je staat sterk met dit wapen omdat het alles kan vermoorden, buiten 5 uitzondering waar Lucifer er één van is. Maar pas op! Er is maar een beperkt aantal kogels gemaakt!

First Blade (25 x uitgekomen)

De First Blade kan je alleen maar gebruiken als je ook de Mark hebt. Deze kun je krijgen door Lucifer of Cain. Eenmaal je dit wapen hebt ben je bijna onverslaanbaar. De First Blade en de Mark werken samen en je krijgt er extra krachten bij, zoals telekinese en meer kracht. Maar er zit een addertje onder het gras, dus pas op!

Demon Killing Knife (3 x uitgekomen)

De Demon Killing Knife is een zeldzaam wapen maar niet super zeldzaam. Als hunter is het moeilijk aan te komen tenzij je goede connecties hebt of zoals de Winchester een demon had die het gaf. Zoals de naam, kan je er een demon mee vermoorden. Maar het werkt niet voor de sterkste demon tenzij je heel het mes in hun hart doen, maar de kans om zo dicht te komen is klein.

Angel Blade (1 x uitgekomen)

Een Angel Blade is een wapen dat een engel standaard bij heeft, dus kom je er het snelst aan als je een engel tegenkomt. Engelen gebruiken dit wapen niet alleen om andere engelen te vermoorden want demonen gaan hier ook dood aan – en mensen natuurlijk. Dit wapen is verschrikkelijk handig om tegen engelen en demonen te gebruiken.

Exorcisme (33 x uitgekomen)

Een Exorcisme is een handig wapen dat gebruikt wordt tegen demonen. Hier gaan demonen niet dood van maar gaan ze terug naar Hell. Een goed alternatief als je geen angel blade of demon killing knife hebt. Een exorcisme is een Latijnse tekst die men uitgebreid of kort kan vertellen. De korte wordt het meest gebruikt in de vechtsituaties omdat men niet veel tijd heeft om een demon uit te schakelen. Anders wordt er ook vaak een Devil’s Trap gebruikt samen met een exorcisme.

Devil's Trap (4 x uitgekomen)

Een Devil’s Trap kan je snel maken en is totaal niet moeilijk te maken. Je kan verf, spuitbussen etc gebruiken om een devil’s trap te tekenen. Deze kan je over plaatsen, boven ,onder, onder een mat ,bed … De enige moeilijkheid is, is om een demon hier binnen te krijgen. Meestal als je een demon dan vast hebt gebruik je een exorcisme om de demon weg te krijgen.

Holy Fire (9 x uitgekomen)

Holy Oil is iets moeilijker om aan te komen. Blijkbaar bevindt het zich in Jeruzalem en meestal gaan Hunters niet op reis naar daar. Maar als je Holy Fire hebt dan gebruik je het om engelen vast te zetten. Je cirkelt Holy Oil en als de engel in de cirkel is ,laat je een lucifer vallen en zitten ze vast. Dit gebruik je om hen vast te zetten of informatie uit hen te krijgen. Ze kunnen niet uit de cirkel en als ze het proberen gaan ze dood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Heaven93

    First blade !! Let's go gank some son's of bitches :D

    9 jaar geleden
  • SeriesAddict

    First blade :D
    Kan niet wachten tot seizoen 10 begint!!

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    First blade
    De demon killing knife ziet er vetter uit maar ben zelf een demon(6)(6)

    9 jaar geleden
  • XJunaHoranX

    + kudoooo! Leuke Quiz!(H)

    Jij weet echt veel over demonen en zo! Zou je me er mis meer over willen vertellen?:$ iedereen heeft het er tegenwoordig over, maarja hahaxD wel ben ik snel bang voor dingen, vanwege mijn angstoornis dus sl
    Je het wilt vertellen, niet te heftig graag;) xx

    9 jaar geleden
  • Lexia

    Die wapens klinken al cool dus Miss word het tijd om hoe serie maar te gaan kijken :Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?