Wat word je beroep?

Mogelijke uitkomsten

Supermodel (71 x uitgekomen)

Je word een supermodel!

Later sta jij 24/7 in de spotlights en je bent ontzettend zelfverzekerd. Je hebt het ver geschopt in de modellen wereld en je hebt de hele wereld over gerezen!

Bioloog (47 x uitgekomen)

Bioloog

Jij bent geïnteresseerd in de wetenschap en het menselijk lichaam. Later ga jij ziektes oplossen of nieuwe diersoorten ontdekken. Lezingen houden op universiteiten en artikelen publiceren in de National Geographic!

docent (85 x uitgekomen)

Docent

Jij hebt goed opgelet op school en weet dus hoe je les moet geven aan die vervelende pubers. Je bent geduldig en vriendelijk en kan mensen goed helpen. Later sta jij voor de klas en zorg je dat jou leerlingen topcijfers krijgen. Dat is iets waar je trots op kan zijn!

Auteur (53 x uitgekomen)

Auteur

Jij hebt je hele leven al geschreven en hebt een grote fantasie. Nederlands is altijd al een van jouw beste vakken geweest en je bent dan ook het lievelingetje van de Nederlands docent. Later ga jij grootse boeken schrijven die wereldberoemd worden. Mensen gaan lachen en huilen van jouw boeken en je inspireert mensen.

Natuurkundige (23 x uitgekomen)

Natuurkundige

Jij bent een knappe kop die technisch en wetenschappelijk is aangelegd. Voor natuurkunde haal je altijd hoge cijfers en het interesseert je dan ook heel veel. Later vind jij een raket uit die met lichtsnelheid kan reizen of je ontdekt een nieuwe planeet. Jij gaat geschiedenis schrijven!

Manager (58 x uitgekomen)

Manager
Jij weet hoe je dingen goed kan regelen en je bent dan ook erg zorgvuldig en gestructureerd. Jij kan goed leiding geven aan een groep en weet hoe je mensen kan helpen met hun klus. Je legt makkelijk connecties met anderen en later ga jij dan ook aan de leiding staan van een belangrijk bedrijf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)

  • Kraaivacht

    Manager.Klopt niet ik wil dierenmodeontwerpster worden!

    9 jaar geleden
  • Prokiller741

    Supermodel :3

    9 jaar geleden
  • Nagusamu

    Manager, hahaha nee dankje xD
    Doktersassistente of operatieassistente :P

    9 jaar geleden
  • 1DbeterdanJB

    Supermodel... dat was mijn moeder en uiteindelijk had ze er niet veel mee berijkt. Wat ik wil worden is misschien een beetje cliche maar ik wil (singer)-songwriter worden :)

    9 jaar geleden
  • Spike666

    manager....saaiii, ik word cartoonist :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?