GTST: Waar breng jij je avondje uit door?

Stel je woont in Meerdijk en je wil graag een avondje uit. Waar ga jij dan voor? Ga je smoothies drinken in de Sapoase, een potje darten in De Koning, dineren in de Rozenboom of liever dansen in Teluma?

Mogelijke uitkomsten

De Koning (114 x uitgekomen)

Jij bent gemaakt voor een avondje relaxen in De Koning. Deze stamkroeg van Jef Alberts brengt je helemaal tot rust. Je kunt er hangen aan de bar of darten met je vrienden. Wist je dat er ook af en toe een themafeest wordt gehouden? Ga dan zeker kijken in De Koning.

Sapoase (73 x uitgekomen)

Jij drinkt het liefst een vruchtensapje in de Sapoase. Daarnaast zit je graag op de computer en roddel je wat af met vrienden en vriendinnen. Als jij een avondje uitgaat bel je iedereen op.

Teluma (28 x uitgekomen)

Jij bent niet van de dansvloer af te krijgen. Die voetjes bewegen heel de dag en 's avonds gaan ze nog eens extra te keer. Daarbij ben je een enorme flirt en hou je van harde muziek. Iedereen mag meegenieten met jou. Jij bent helemaal op je plek in Teluma.

De Rozenboom (20 x uitgekomen)

Jouw ultieme avondje uit is natuurlijk dineren in de Rozenboom. Een chique restaurant met alles naar wens. Klassieke muziek op de achtergrond en je hebt een topavond. Met Ludo, Nick of Janine zal het zeker gezellig worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?