Wat is jou innerlijke dier ?

Wil jij weten wat je innerlijke dier is ? Doe dan deze quiz ! x

Mogelijke uitkomsten

Lief konijntje (17 x uitgekomen)

Jij bent braaf en lief. Jij bent snel bang dat mensen je niet aardig zullen vinden. Je bent ook een beetje verlegen en durft niet snel te zeggen wat je vindt.

Mooie vlinder (19 x uitgekomen)

Jij bent altijd behulpzaam. Je helpt mensen die het nodig hebben. Je bent innerlijk sterk en je weet wat je wil, maar je bent dniet doordrammerig. Je accepteert dingen zoals ze zijn. Je doet er alles aan om je doel te bereiken.

Grijze muis (20 x uitgekomen)

Je bent een beetje saai... Je zegt niet veel en hebt niet zoveel met mensen. Je zit liever alleen op je kamer. Je bemoeit je nergens mee. Je laat mensen het lekker zelf uitzoeken. Je houdt je alleen bezig met jou problemen, maar als mensen je echt dringend om hulp vragen, zul je ze wel helpen.

Chille Hamster (14 x uitgekomen)

Jij ligt het liefst de he dag in je nest. Je haat werken en bent lui. Mensen vind je vaak irritant en je doet dan ook liever geen moeite als ze jou om hulp vragen. Toch vinden mensen je wel aardig, en jij hen ook.

Opvallende Kat (47 x uitgekomen)

Jij wilt je graag in alle gesprekken mengen. Je vindt het fijn om aandacht te krijgen en je vindt het niet erg om op te vallen. Je hebt veel vrienden die tegen je op kijken.Veel mensen kennen je en je bent best populair.

Stoere tijger (22 x uitgekomen)

Jij trekt je niks aan van anderen. Je doet wat je zelf wil en geeft niks om anderen hun mening. Je hebt je eigen stijl en anderen waarderen dat. Maar hoe stoer je ook doet, vanbinnen heb je wel een klein hartje..

Doorsnee Hond (11 x uitgekomen)

Soms ben je aardig, maar soms heb je ook even een slechte bui. De meeste mensen mogen jou wel. Je hebt aardig wat vrienden en staat vaak voor ze klaar. Je niet extreem aardig, maar wel vriendelijk. Je vindt het niet leuk als mensen liegen of als iets niet eerlijk gaat, maar jij zal niet degene zijn die daar wat aan gaat doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Squirrelflight

    Vlinder?? neeehhh ik wil tijger of kat zijn

    9 jaar geleden
  • Horselover23

    stoere tijger...... nouw bedankt hoor...

    9 jaar geleden
  • xfascinant

    Doorsnee hond. WWAAARR (yeah)

    9 jaar geleden
  • Nagusamu

    Grijze muis, ja klopt wel! Maar bij mensen zijn is ook leuk en gezellig :P

    9 jaar geleden
  • RatzLove

    Doorsnee hond, eerder grijze muis

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?