Welk dier ben jij?

Welk dier zit er in jou verscholen? Doe deze test en zoek het uit!

Mogelijke uitkomsten

Wolf (26 x uitgekomen)

Jij bent een wolf! Wolven zijn sociale dieren die in roedels leven. Je bent dan ook sociaal en komt bijna met iedereen overeen. Ondanks dat hou je je lieve beperkt tot een kleine vriendengroep waar je alles voor over hebt. Je kunt agressief uit de hoek komen maar gebruikt deze eigenschap vooral om de mensen te beschermen waar je om geeft. Je bent zeer sportief en houdt van het buitenleven.

Dolfijn (3 x uitgekomen)

Jij bent een dolfijn! Net als de dolfijn ben je zeer slim en intelligent! Je bent een echte waterrad en houdt van alle activiteiten op en in het water.Je bent sociaal en zeer speels. Mensen zien jou soms als kinderachtig maar achter jouw speelse karakter zit een waar genie!

Beer (11 x uitgekomen)

Jij bent een beer![red][/red] Je bent het liefst alleen maar wanneer iemand je nodig heeft zal je er voor hen zijn. Je bent zeer sterk, zowel mentaal als fysiek ben je bijna onverwoestbaar. Ondanks al je kracht ben je niet agressief en zelfs zeer zachtaardig. Je bent helemaal niet kieskeurig als het om voedsel gaat, je eet bijna ales!

Paard (9 x uitgekomen)

Jij bent een paard! Vroeger kwamen wilde paarden in grote aantallen voor. Ook bij jouw zit er nog een wild kantje aan jezelf. Je houd van rennen en het buitenleven. Ondanks hun wilde kant houden mensen die paard hebben ook van gewoon thuis blijven en een boek lezen of tv kijken. Je hebt een uitstekend zicht en kan je goed aanpassen in allerlei situaties.

Uil (21 x uitgekomen)

Jij bent een uil![grey][/grey] Net als de uitdrukking zegt ben jij een echte nachtuil. Je houdt van het nachtleven en haalt je slaap gewoon overdag in. Je bent ook heel erg wijs. Je weet hoe je in verschillende situaties moet reageren en handelen. Mensen komen aak naar jou om advies en raad te vragen. Je bent zeer introvert en anderen vinden je vaak mysterieus en geheimzinnig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Lorem

    Ik had geen uil verwacht. XD

    4 jaar geleden
  • Jamiezx

    Wolf c:

    8 jaar geleden
  • Bellaen

    Paard. Leuke quiz! Het antwoord was niet echt uit de vragen af te leiden, goed gedaan!

    8 jaar geleden
  • Scara

    Wolffieh

    8 jaar geleden
  • Marjolein5110

    Uil, ik vind de nacht juist niet echt, maar voor de rest klopt het wel

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?