Wie van Riverdale ben jij?

Wie van Riverdale ben jij?

Een van de allerleukste series op Netflix vind ik Riverdale. Het gaat over een klein dorpje genaamd Riverdale. Het lijkt op het eerste gezicht een klein, leuk dorpje waar niks aan de hand is maar zodra je dichterbij komt zie je dat er wel heel veel rare maar ook bijzondere dingen gebeuren!

De serie is heel spannend en echt heel erg leuk! Er spelen super veel leuke mensen! Ze hebben allemaal verschillende karakters en daarom deze quiz! Wie van Riverdale ben jij?

Note: In deze quiz doen alleen de jongeren mee: Archie, Betty, Jughead Jones, Veronica, Cheryl en Kevin

Mogelijke uitkomsten

Archie Andrews - KJ Apa (445 x uitgekomen)

Hooray! Jij bent Archie Andrews!


Je bent net zoals Archie erg muzikaal aangelegd. Je houdt ervan om muziek te maken of gewoon lekker naar te luisteren!
Als er iets moet worden gedaan dan sta jij altijd klaar om het te doen, je bent erg gepassioneerd in de dingen die je graag doet. Maar soms ben je iets gepassioneerd en gaat het nog wel eens fout.
Ook ben je een enorme flirt en heb je vaak veel scharrels en dan geniet je daar ook op en top van!
Je bent ook erg gericht op je familie en doet dan ook alles voor ze. Je geniet van het leven en muziek maken!

Betty Cooper - Lily Reinhart (626 x uitgekomen)

Jij bent net zoals Betty Cooper!


Net zoals Betty ben jij bevriend met iedereen, en vind je het ook fijn om anderen te helpen. Je bent familie gericht en vind elke vriendschap even belangrijk. Je bent een rustig en serieus type en helpt graag anderen. Vrijwilligerswerk is iets wat je aanspreekt of wat je zelf al doet. Je leest graag boeken en bent ook serieus bezig met school. Je vindt het net zoals Betty, erg belangrijk dat je goede cijfers haalt en je best ervoor doet!
Afspreken met vriendinnen en samen ergens lunchen of kletsen vind je ook erg leuk. Je wordt door veel mensen aardig gevonden en wordt beschouwd als lief en betrouwbaar.

Veronica Lodge - Camila Mendes (484 x uitgekomen)

Yay! Jij bent net zoals Veronica Lodge!


Een sterke persoonlijkheid, je zin doordraven, alles onder controle hebben en altijd alles in de gaten hebben. Dit zijn woorden die goed bij jou passen en bij Veronica. Je staat altijd sterk in je schoenen en je bent erg gefocust op je doelen in je leven. Je bent heel vriendelijk naar mensen toe maar iedereen weet wel gelijk dat jij een bepaalde additude hebt. Je helpt graag andere mensen en dit is een goede eigenschap van jou!
Net zoals Veronica gaan de dingen wel zoals jij het graag plant. Als je iemand leuk vind, dan ga jij er gelijk op af! Je hebt het allemaal uitgepland en het gaat zo lopen zoals jij wilt. Toch heb je, als mensen je goed kennen, een hele lieve en zorgende kant. Je gaat door het vuur voor je beste vrienden en familie en zult er dan ook altijd voor hen zijn!

Jughead Jones - Cole Sprouse (1669 x uitgekomen)

Jij bent Jughead Jones! Woohoo!


Net zoals Jughead ben jij graag op jezelf. Je vindt het heerlijk om even alleen te zijn en hebt er een hekel aan om het middelpunt te zijn. Je bent vaak ergens alleen te vinden en gaat regelmatig even alleen op stap. Je bent een lief, zachtaardig en verlegen persoon aan de buitenkant maar hebt een 'dark side' aan de binnenkant. Voor anderen stel je je altijd hetzelfde op maar als mensen je echt leren kennen kom je uit je comfortzone. Je bent een beetje gek en raar en houdt ervan om grapjes uit te halen! Je bent er altijd voor je vrienden en zult er ook altijd alles aan doen om ze te laten lachen. Nog een grote passie van jou is ETEN! Je houdt heel erg veel van eten en vooral van hamburgers en frietjes.

Cheryl Blossom - Madelaine Petsch (736 x uitgekomen)

Jij bent Cheryl Blossom! Miauw!


Populair. Dit woord past erg goed bij jou. Je bent net zoals Cheryl populair op school. Je bent bitchy tegen anderen en draaft altijd je zin door. Alles moet gaan zoals jij het wilt hebben en gaat dit niet zo, dan laat jij het weten. Je bent een beetje overdreven en vaak mogen mensen je op het eerste gezicht niet. Iedereen kijkt altijd even om als jij langs loopt en je hebt genoeg jongens achter je aan. Maar als mensen jou leren kennen, zien ze een hele andere jij. Je bent een beetje onzeker en je kunt best lief zijn! Je hebt veel liefde voor je familie en jullie doen veel dingen samen! Van de buitenkant zien mensen je als bitchy en gemeen maar van binnen kun je heel lief en verzorgend zijn.

Kevin Keller - Casey Cott (2362 x uitgekomen)

Yes! Jij bent net zoals Kevin Keller!


Vrijgevend, lief, betrouwbaar en een beetje mysterieus. Net zoals Kevin spreken deze woorden jou ook aan. Je bent een lief persoon en wilt altijd anderen helpen. Je vindt dat iedereen hetzelfde is en dat liefde het belangrijkste is. Je bent een beetje mysterieus want je laat mensen niet zomaar binnen. Je hebt maar een paar goede vrienden die je echt vertrouwd. Je staat ook altijd voor je vrienden klaar en je bent erg open minded. Je staat voor alles in het leven open en iedereen verdient liefde volgens jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • lea98

    Jughead Jones
    klopt precies (cool) love it

    5 jaar geleden
  • Chrisdokkie

    Ik ben Archie Andrews (KJ apa)

    6 jaar geleden
  • horses1

    veronica Lodge, precies ik....

    6 jaar geleden
  • shannonpleister

    Veronica en beschrijving klopt echt heel goed

    6 jaar geleden
  • Centuro

    Jughead Jones :)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?