In welke familie van Modern Family pas jij het beste?

Wie is er ook zo'n fan van Modern Family? Ik ben namelijk een huge fan deze super leuke en grappige serie!
Het gaat over 3 families die samen van alles beleven en we volgen alle drie de families.

Je hebt Jay en Gloria Pritchett met Gloria's zoon Manny en hun zoon Joe. Jay heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk met Dede namelijk Mitchell en Claire.
Mitchell is getrouwd met Cameron en samen hebben ze een dochter geadopteerd genaamd Lily. Mitchell's zus Claire is getrouwd met Phil en samen hebben ze drie kinderen, Hailey, Alex en Luke.

Ze maken van alles mee en elke aflevering is weer anders! Elke familie heeft zijn eigen gekkigheid!


- In welke familie van Modern Family pas jij het beste? -

Mogelijke uitkomsten

De familie Pritchett-Delgado (79 x uitgekomen)

De familie Pritchett-Delgado!

Hoeray! Je past het beste in deze drukke, gekke familie!
Het gaat er soms hard aan toe in deze familie, er wordt vaak veel geschreeuwd en getierd maar je krijgt er ook veel liefde voor terug!
Gloria komt dan wel uit een land waar veel geweld wordt gebruikt en waar veel geschreeuw wordt maar ze is een hele zorgende en lieve moeder die er altijd voor je is en zorgt dat je het beste van het beste krijgt. Van Jay kun je het beste leren hoe je een eigen bedrijf start en hoe je je vooral niet teveel met je familie moet bemoeien... En dan heb je nog je broertjes Manny en Joe. Manny is een zelfstandige jongen en is al heel erg volwassen. Je zult dan ook niet veel last van hem hebben maar je kunt wel altijd bij hem terecht voor goed advies en een heerlijk kopje cappuccino! Joe is het jongste broertje en hij is erg eigenwijs en is je vaak te slim af, let dus goed op hem!
Je komt terecht in een liefdevolle en soms niet te houden familie maar uiteindelijk heb je heel veel aan deze mensen! Ze zijn allemaal erg zelfstandig en erg slim dus je hebt er heel veel aan!

De familie Pritchett-Tucker! (76 x uitgekomen)

Jij past het beste bij de familie Pritchett-Tucker. Bereid je voor op een geweldige, onbezorgde en liefdevolle familie! Deze mannen en hun slimme dochter zijn een hele leuke familie om in te komen! Mitchell is een hardwerkende vader die serieus is en heel veel lijkt op zijn vader Jay. Cameron is het tegen over gestelde van Mitchell en is erg onbezorgd, vrolijk en altijd in voor een dansje of een gekkigheidje! Hun dochter Lily is het middelpunt van de familie omdat ze enig kind is, ze is erg slim en weet daarom om de slimste opmerkingen te maken over haar familie! Pas dus goed op of je wordt in de maling genomen door Lily.
Deze familie is warm en je kunt er van alles beleven!

De familie Dunphy (32 x uitgekomen)

Yay! Jij past goed in de Dunphy familie! Een gekke, drukke en gezellige familie! De Dunphy familie is een grote familie met een lieve, zorgende en snel huilende vader een serieuze, hardwerkende en harde moeder (die ook echt wel een lieve en zachte kant heeft). Phil is een familie man en doet van alles met zijn kinderen en is heel zorgend naar ze toe. Hij is makelaar en heeft een interessante baan waar altijd wat beleefd wordt! Claire daar in tegen werkt bij haar vader's bedrijf en is een serieuze moeder. Ze is veel bezig met haar werk en is daarvoor heel lang huismoeder geweest en heeft dus altijd haar kinderen opgevoed. Ze is heel perfectionistisch en wil altijd dat alles op haar manier gaat!
Ze hebben drie kinderen. Hailey, de oudste die niet zo heel slim is en vooral bezig is met selfies maken, kleding kopen en afspreken met. vriendinnen. Dan heb je de slimste, Alex, ze is heel gedreven, net zoals haar moeder en is altijd heel serieus bezig met haar studie. Als laatste heb je Luke, die ook weer niet heel slim is. Hij is ook veel bezig met zijn uiterlijk en gekke dingen doen met zijn vader.
Samen vormt deze familie een fijn, gezellig gezin waar jij heel goed tussen past!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Watmoetikdoen

    Ik snap er niks van.(huil)

    6 jaar geleden
  • Galactica

    Dunphy!!!!!!!!!! (hoera)(hoera)(hoera) Phil is echt de beste persoon ter wereld!!!!!!!!!!!!!!

    6 jaar geleden
  • SlytherinGirl

    JEEEEE ik pas bij de familie prittchet Delgado ik ben dol op koken en op Colombia 😉

    6 jaar geleden
  • Krullie36

    Leuke quiz!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?