welke draak ben jij?

Je hebt vast al eens de serie dragons: defenders of Berk gezien. En anders wel een van de 2 films van how to train your dragon. In deze quiz zien we welke draak jij bent.

Mogelijke uitkomsten

Night fury (22 x uitgekomen)

Jij bent de sterkste draak die er bestaat, je spuwt plasmabollen en je hebt grote vleugels voor je lichaam. Helaas kan je niet zelfstandig vliegen, maar daar helpt Hiccup wel aan mee. Ook ben je koppig en schuw.

Red Death (2 x uitgekomen)

Jij bent de Red Death. Jij bent de koningin van een drakennest en de op 2 na sterkste draak, je bent de enige in je soort. Niks ontgaat jou, dat komt waarschijnlijk door je 6 ogen. Je maakt weinig vrienden en je bent altijd hongerig en je spuwt vuur.

Alpha (11 x uitgekomen)

Jij bent de Alpha de op een na krachtigste draak die er bestaat, je bent alleen in je soort, want je hebt je laatste soortgenoot gedood. Je bent de grootste draak die er is. Je bent de koning over een grote kolonie, Maar je bent niet ijdel, maar je bent beschermend. je blaast ijsstekels die dodelijk scherp zijn.

Deadly Nadder (12 x uitgekomen)

Je bent een Deadly Nadder. Je spuwt het heetste vuur van alle draken en je kan stekels afvuren, enkel jij en de Wispering Death kunnen dat. Je staat er om bekent dat je een snelle en behendige draak bent. Je bent sociaal en nieuwsgierig, daardoor maak je snel vrienden.

Hideous Zippleback (5 x uitgekomen)

Jij bent de Hideous Zippleback. Je bent niet de slimste draak. Jij maakt explosies doordat je met je ene hoofd brandbaar gas blaast en met de andere vonkjes. Je maakt vaak ruzie, met jezelf. Maar toch heb je veel vrienden die je grappig vinden.

Monstrous Nightmare (4 x uitgekomen)

Jij bent de Mostrous Nigtmare. Jij bent een sterke draak met veel vuur power en je kan jezelf in vuur en vlam zetten, ook ben je agressief, omdat je een van de sterkste draken bent, en dat weet je. Je houd je enkel in als je in de buurt bent van een sterkere draak, zoals de Red Death.

Gronkle (2 x uitgekomen)

jij bent een Gronkle. Je bent een sterke maar trage draak. Je bent ook klein met nog kleinere vleugeltjes en je spuwt lava. Je hebt een hart van goud en je zou alles doen om je vrienden te beschermen.

Thunderdrum (7 x uitgekomen)

Jij bent een Thunderdrum. Een gevaarlijke draak die supersonische golven blaast. Je bent sterk en snel, en je geeft meer om familie dan om vrienden, toch heb je als je een vriend hebt, een vriend voor altijd.

Terrible Terror (2 x uitgekomen)

Jij bent de Terrible Terror, een klein draakje met normale vleugels, je spuwt vuur en je bent een klein beetje agressief, omdat je je gekleineerd voelt. Je bent een draakje met goede ideetjes in je hoofd. Je geeft meer om je soortgenoten dan om vrienden, omdat je familie je niet kleineert.

Scauldron (1 x uitgekomen)

Jij bent een Scauldron, je leeft het liefst alleen en onafhankelijk. Je voelt je goed in het water, want dat heb je nodig, anders verbleek je. Je spuwt kokend water en je kunt zwemmen en vliegen. Je hebt ook gif in je mond dat een antigif is voor een soort bloempjes.

Change Wing (0 x uitgekomen)

Jij bent een Change Wing. Je bent een mysterieuze draak die zich kan camoufleren. Ook spuw je een groen zuur dat overal doorbrand. Je leeft vaak samen met je familie, want je bent schuw tegenover andere draken.

Whispering Death (1 x uitgekomen)

jij bent de Whispering Death. Jij bent een sterke draak zonder poten, je bent bijna blind en je spuwt vuurballen. Ook kan je stekels afvuren van heel je lichaam. Je eet alles, vlees, vis, hout, steen. Je enige zwakheid is licht.

Skrill (2 x uitgekomen)

Jij bent de Skrill. Je bent de enige in je soort. Je voelt je het best tijdens een onweer, want je spuwt bliksem. Je bent bijna even snel als een night fury, hij is ook je enige echte rivaal. Je leeft liever alleen dan in groep, want je vertrouwd bijna niemand.

Stormcutter (1 x uitgekomen)

Jij bent een Stormcutter. Je bent een snelle grote draak met 4 vleugels. Je spuwt vuur en je bent heel nieuwsgierig. Ook ben je ijdel tegenover andere draken, maar zij kijken ook tegen je op.

Hotburple (1 x uitgekomen)

Jij bent een Hotburple. Je lijkt lui en dom. Ook lijk je op een Gronkle, alleen heb je een andere staart en groter vleugels. Je beste aanvallen zijn lava spuwen en je staart gebruiken als stormram.

Rumblehorn (1 x uitgekomen)

Jij bent een Rumblehorn. Je kan streng en serieus kijken en je bent ook een beetje koppig. Jij doet denken aan een draak en een kever. Jij spuwt gewoon vuur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • AnkeHaddock

    Monstrous Nightmare, yeah Hookfang :D

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Night fury jeah ik ben tandloos

    9 jaar geleden
  • Legonardo

    Alpha yes

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?