Wie van Adventure Time lijkt op jou?

Ben jij ook zo gek van Adventure Time? Kijk hier wie op jou lijkt!

Ken je het niet? Kijk het HIER!! (Afleveringen in het Engels)

Mogelijke uitkomsten

Finn the Human (28 x uitgekomen)

Jij lijkt op Finn the Human! Jij bent een dapper held. Net als Finn vind je het heel erg als je iemand niet kan helpen, en je neemt vaak verantwoordelijkheid voor iemand. Het is onmogelijk voor jou om iets kwaads te doen. Jij hebt veel fantasie en je bent soms koppig.

Lees hier mijn story over Adventure Time.

Jake the Dog (15 x uitgekomen)

Jij lijkt op Jake the Dog! Jij maakt je niet snel zorgen om iets. Jij maakt altijd grapjes, zelfs als anderen serieus zijn. Jij probeert altijd je vrienden op te vrolijken, en dat lukt ook altijd. Jij bent wel makkelijk over te halen om iets te gaan doen. Jij houdt ervan om te eten, en je kan ook goed koken. Jij gelooft ook in het lot, er bestaat geen toeval.

Princess Bubblegum (36 x uitgekomen)

Jij lijkt op Princess Bubblegum! Jij houdt erg veel van je vrienden en familie, en doet alles om ze te beschermen. Jij bent erg intelligent, en je denkt altijd over je acties na. Van nature ben je erg aardig en goed, maar als iemand onaardig is tegen jou of je vrienden/familie, ben je er soms iets te gebrand op om ze terug te pakken. Je bent altijd netjes en hebt veel zelf vertrouwen.

Ice King (10 x uitgekomen)

Jij lijkt op the Ice King! Soms doe je nogal onaardige dingen, maar meestal doe je daarmee niemand kwaad of wordt het altijd opgelost. Jij bent altijd op zoek naar vrienden, en je houdt van pinguïns. Soms voel je je erg alleen, en je probeert van alles om jezelf dan op te vrolijken. Jij hebt een rijke fantasie, en droomt graag over een beter leven.

Marceline Abadeer (16 x uitgekomen)

Jij lijkt op Marceline! Jij bent niet vaak bang en bent altijd uit op avontuur. Jij bent ondeugend en niet snel geïntimideerd. Jij haalt graag grappen uit met je vrienden en je houdt van muziek. Ook al kan je het goed verbergen, van binnen ben je erg emotioneel en je het is makkelijker voor je om je gevoelens te uiten via bijvoorbeeld muziek, dan om het rechtstreeks te zeggen.

Lady Rainicorn (24 x uitgekomen)

Jij lijkt op Lady Rainicorn! Jij bent erg vrouwelijk en slim. Jij geeft om je vrienden en familie. Jij houdt van kleuren en accessoires. Jij maakt grapjes, maar niet iedereen snapt ze. Jij bent rustig, maar erg druk als je ergens enthousiast over bent.

BMO (19 x uitgekomen)

Jij lijkt op BMO! Jij bent erg technisch en houdt ervan om dingen te onderzoeken. Je bent gevoelig, maar laat ze niet vaak zien en praat er ook niet graag over. Je bent erg beschermend over je vrienden en familie. Jij lost vaak ruzies tussen anderen op en bewaart de vrede. Jij houdt ervan om spelletjes te spelen en je houdt ervan om te dansen. Ook kan je niet tegen kietelen.

Lumpy Space Princess (19 x uitgekomen)

Jij lijkt op LSP! Jij bent erg sassy en soms gedraag je je alsof je te weinig aandacht krijgt. Je bent meestal te vinden met je telefoon in je hand of je bent er mee aan het bellen. Je interpreteert dingen soms verkeerd en je springt snel naar conclusies. Je wordt snel boos, maar maakt het vrijwel meteen goed als je door hebt dat het niet eerlijk is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?