Welke Pretty Little Liar ben jij?

PLL (Pretty Little Liars) is een serie die gaat over 5 beste vriendinnen: Alison, Aria, Emily, Hanna en Spencer. Op een dag is Alison verdwenen en een jaar later zijn ze helemaal uit elkaar gegroeid. Tot ze berichtjes krijgen van -A, met de geheimen die alleen Alison wist...
Wil je weten welke PLL jij bent? Doe dan snel deze test!(typing)

Mogelijke uitkomsten

Alison (11 x uitgekomen)

De perfecte maar toch ook heel gemene Alison. Je bent een echt baasje! Je kan er ook niet tegen als dingen niet gaan zoals jij wilt. Jij weet geheimen van iedereen maar eigenlijk ben JIJ degene met de meeste geheimen... Je bent altijd de leiding (goede/slechte manier). Je bent mysterieus en zijn er wel mensen die je echt kennen?

Aria (18 x uitgekomen)

De altijd creatieve en onafhankelijke Aria... Nouja, onafhankelijk toen Ali er niet meer was... Je bent supercreatief, en niet bang om iets nieuws te proberen! In de serie date je een (SUPERHOTTE) leraar, heb je in het echt ook een lief vriendje? Of ben je nog lekker gefocust op je vriendinnen? Want die zijn het allerbelanrijkste voor Aria!

Emily (11 x uitgekomen)

De lieve rustige Em... Je lijkt altijd zo verlegen, maar als het om je vriendinnen gaat kan je best je mond opentrekken. Je bent supersportief! Maar durf te doen!! Je mag er ook zijn!!

Hanna (11 x uitgekomen)

Hello Hanna Fashionista! Jij hebt style! Je kan best onzeker zijn, maar dat lach je weg... Praat erover! Je hebt alles over voor je vriendinnen en shoppen! Maar blijf op het goede pad!

Spencer (12 x uitgekomen)

School is het allerbelanrijkste! Buiten je vriendinnen dan. Je bent heel netjes en hebt alles over voor school. Je wilt een goede opleiding, maar soms komen er wat dingen op je pad... Je bent superslim en kan ook goed de leiding geven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • aatje1104

    Hoi lieve meiden die deze test hebben gedaan! Superblij dat jullie zo tevreden zijn over mijn test! Ik ga vaker testen maken, bedankt voor deze positive reacties! (H)

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Aria, ja, dat klopt wel

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Hanna, ik vind dat ik juist op Emily of Aria lijk, maar ik kom altijd op Hanna of Spencer uit :(

    7 jaar geleden
  • emmalouise1802

    emily
    true <3
    ik ben verlegen maar toch ook weer niet XD

    7 jaar geleden
  • whyislovepain

    Hanna so true. Goeie quiz. Maar wow die uitkomst klopt echt precies wow.

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?