Welke Nickelodeon karakter ben jij?

Ondek welke Nickelodeon karakter het beste bij jou past. Ben jij Spongebob Squarepants? Cat valentine? of soms Sam Pucket? Ondek het hier!

Mogelijke uitkomsten

Spongebob Squarepants (66 x uitgekomen)

Jij bent Spongebob Squarepants! Spongebob is een opmerkelijk vrolijk en positief persoon, en hij wordt maar zelden boos. Hij houdt van werken, opruimen en andere activiteiten die gewoonlijk als niet leuk worden ervaren. Spongebob wordt over het algemeen afgebeeld als een erg fragiel en zwak persoon. Zijn dagelijkse work-out bestaat onder andere uit gewichtheffen met knuffels, vastgebonden aan een bamboestok.

Patrick Ster (36 x uitgekomen)

Jij bent Patrick Ster! Patricks voornaamste bezigheden zijn slapen, eten en televisie kijken. Met zijn onnozele uiterlijk en zijn manier van doen, komt hij erg dom over. Maar Patrick heeft een groot hart en zou nooit iemand opzettelijk pijn doen. Hij heeft één aller beste vriend, en doet daar vrijwel alles mee samen. Hij heeft geen werk en een vriendin zal ook niet komen binnen wandelen.

Timmy Turner (9 x uitgekomen)

Jij bent Timmy Turner! Ondanks Timmy best slim is, haat hij leren en haalt hij alleen onvoldoendes. Hij heeft een groot hart, maar is niet de populairste jongen van school. Zijn leven loopt regelmatig volledig uit de hand, maar hij weet het altijd wel weer op te pakken.

Prins Zuko (16 x uitgekomen)

Jij bent Prins Zuko! Zuko is vrij snel ontvlambaar, letterlijk en figuurlijk. Hij moet veel keuzes maken en dat vind hij erg lastig. Zuko heeft verschillende persoonlijkheden. Hij kan heel boos zijn, maar ook heel behulpzaam. Jij zou hem niet omschrijven als een slecht persoon noch een goed persoon.

Cat Valentine (119 x uitgekomen)

Jij bent Cat Valentine! Cat heeft vaak stemmingswisselingen en begrijpt niet altijd wat er wordt gezegd. Het aller slimste persoon is ze niet, maar lief en knap is ze wel.

Sam Puckett (71 x uitgekomen)

Jij bent Sam Puckett! Sam is vrij gemeen, maar ze kan liefhebben. Sam doet absoluut geen huiswerk, haat school, heeft geen bijbaantje en komt erg vaak in de problemen. Ze is een grappig en opvallend gezelschap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?