Welke kracht zou jij willen hebben?

Iedereen zou wel een kracht willen hebben, maar welke kracht past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Onzichtbaarheid (5 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van onzichtbaarheid wel willen bezitten. Voor grappen? Voor nieuwschierigheid of voor de rust? Waar je deze kracht ook voor zou willen bezitten doe er voorzichtig mee, want anders blijf je voor altijd onzichtbaar!

Vliegen (4 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van vliegen wel willen bezitten. De wind door je haar en het gevoel dat je alles kan bereiken lijkt je geweldig, maar ook aan deze kracht zit een minpintje. Mensen zullen je zien als hun held en je zult heldendaden moeten doen, kan jij die druk aan? De druk dat er mensenlevens in jou handen liggen en dat ze allemaal kunnen sterven door jou fout?

Mega sterk (1 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van sterkheid wel willen hebben. Het lijkt jou wel wat ongelofelijk sterk te zijn, zo sterk dat je alles wat je wil kan optillen. Ook deze kracht heeft een minpuntje. Mensen zullen je hulp voor alles nog hebben en zo is je vrije tijd weg, kan jij dat aan?

Wijsheid (3 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van wijsheid wel willen bezitten. 'Wijsheid zonder grens is ieders liefste wens.' Het lijkt jou geweldig om op iedere vraag een antwoord te hebben en wijsheid tot in de eeuwigheid te beschikking. Ook deze kracht heeft een minpuntje. Er zullen mensen naar je toe komen met vragen waar ze antwoord op willen, want jij bent immers de alwetende. Kan je dat wel aan? Al die mensen die keer op keer, dag op dag naar je toe komen met moeilijke vragen?

Snelheid (2 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van snelheid wel willen bezitten. Het lijkt jou geweldig om de snelheid van het licht te hebben en iedereen ver achter je te laten. Je zou van land naar land toe kunnen rennen binnen een paar minuten. Net als elke kracht heeft ook de kracht van de snelheid een minpuntje. Mensen zullen dingen van je vragen die je moet halen in andere landen en zo zul je geen tijd voor jezelf meer hebben.

Eeuwige schoonheid (2 x uitgekomen)

Jij zou graag de kracht van eeuwige schoonheid willen bezitten. Het lijkt jou geweldig om iedereen met je schoonheid te kunnen betoveren. Om iedereen voor je te kunnen winnen met enkel een glimlach. Het lijkt jou wel wat dat iedereen jou ziet staan. Ook heeft eeuwige schoonheid een minpuntje. Iedereen ziet jou staan en iedereen vind jou leuk, maar hoe weet je of de liefde van je leven je echt leuk vind? Of geeft hij/zij alleen om je schoonheid?

Gedachten lezen (0 x uitgekomen)

Jij zou graag de kracht gedachten lezen willen bezitten. Het lijkt jou geweldig om in de gedachtes van mensen te kunnen kijken. Jij zou graag willen weten waar bepaalde mensen over denken als jij voor hun staat. Jij zou willen weten wat er door het menselijk brein gaat. Maar ook aan gedachten lezen zit een minpuntje. Niet ieders gedachtes zou je willen weten, je zou spijt kunnen krijgen dat je bepaalde dingen weet.

Toekomst voorspellen (2 x uitgekomen)

Jij zou graag de kracht van toekomst voorspellen bezitten. Het zou jou geweldig lijken om de toekomst te weten. Want wie weet ben je bevriend met de president? Het lijkt jou leuk om de dingen al te weten voordat ze ook maar gebeurd zijn. Hier is ook een akelig minpuntje aan verbonden. Sommige dingen wil je gewoon niet weten, want zou jij willen weten wanneer en hoe je dood gaat?

Tijdreizen (5 x uitgekomen)

Jij zou graag de kracht om te kunnen tijdreizen willen bezitten. Het lijkt jou geweldig om terug te gaan naar het verleden en tussen de ridders en jonkvrouwen te leven. Of ligt de toekomst jou meer? Jij zal ook graag de toekomst een bezoekje willen brengen, want hoe ziet de aarde er over duizend jaar uit? Het minpuntje hiervan is toch wel dat je vast kan komen te zitten tussen tijd en ruimte en wie zou jou dan moeten helpen?

Duisternis (4 x uitgekomen)

Jij zou de kracht van de duisternis willen bezitten. Het lijkt jou geweldig onheil over de mensen uit te spreken en wraak te nemen. Het lijkt jou geweldig om de baas van het dodenrijk te zijn en dat ze jou stuk voor stuk trouw zijn. Het minpuntje van deze kracht is wel, wat als de duisternis zich tegen jou keert? Zal je dan ooit het licht nog zien?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?