Welke van mijn nail-art designs zou jij eens moeten uitproberen?

Ik ben graag in de weer met mijn nagels en ik beschrijf vele van mijn avonturen in mijn story: Nail Art. In deze story vind je mijn vooruitgang als amateur nail-art-artist. Ik heb soms top-, maar soms ook flopmomenten en die deel ik met lief en leed. Ik vind nail-art perfect om te ontstressen en te ontspannen tegelijk. Ik heb een aantal leuke designs van mezelf uitgekozen en in deze quiz kom je te weten welk design jij eens zou moeten uitproberen. Laat je inspireren!

Mogelijke uitkomsten

Roses French manicure (25 x uitgekomen)

Jij zou zeker eens dit design moeten uitproberen. Ik vind het persoonlijk een heel elegante, sierlijke en leuke look voor je vingers. Het is een simpele French manicure met als extraatje blauwe roosjes. Ik koos voor blauwe roosjes omdat het eens iets anders is dan de simpele rode roos, maar als jij de rode roos leuker vindt, zou ik dat zeker doen! Je kan dit design zelf zo druk of simpel maken als je wil door meer of minder roosjes te tekenen. Jij zou passen met deze classy look!
Tip: tegenwoordig hebben ze in vele winkels al goedkope stickers en ook heel vaak van roosjes. Dus ben je geen tekentalent, dan kun je het eerst uitproberen met roosjesstickers!

Collar manicure (20 x uitgekomen)

Ik vind dat jij dit design eens zou moeten uitproberen. Het is een speels design dat best simpel te maken is. Je kan de overheersende kleur zelf kiezen en afhankelijk van welke kleur je kiest, zal je jouw manicure een andere look geven. Kies je voor een zachte kleur dan zal je manicure meer classy overkomen, maar wanneer je een felle kleur gebruikt, zal jouw manicure ook speelser lijken. Persoonlijk houd ik van de duim en ringvinger als accentnagels, maar je kan ze bijvoorbeeld ook allemaal een kraagje geven. Een leuke variant is een tuxedo manicure.

Sailor manicure (47 x uitgekomen)

Jij zou zeker eens dit design moeten proberen. Het is een classy, maar moderne look voor je nagels. Het ankertje is daarbij ook een item dat een tijd terug hard in de mode was, maar het is niet verkeerd om die mode soms nog eens terug boven te brengen.
Ik koos voor een witte achtergrond omdat dit mooi contrasteert met het rood en blauw, waardoor de aandacht getrokken wordt naar de figuurtjes. Om het ‘felle’ iet wat te breken, koos ik voor een rode lijn in de lengte van mijn nagel. De combinatie rood-wit-blauw was de kleurencombinatie voor de lente-zomer van 2013. Als je wil kan je de kleuren ook meer updaten naar modekleuren van nu zoals de pastelkleuren en een figuurtje dat nu in trek is voor op je duim en ringvinger. Om een tip te geven: vogeltjes zijn best in trek en zijn daarbij ook een eindeloos leuk figuurtje voor op je nagel.

Poppy manicure (17 x uitgekomen)

Ik vind dat jij dit design zeker eens moet uitproberen! Het is een druk, maar vrolijk motiefje en het staat fantastisch in de zomer! Ben je ook nog eens helemaal into WOI dan is dit zeker en vast het motiefje dat jij op je nagels geprobeerd moet hebben want poppies zijn nu eenmaal hét figuur van WOI. Een van de nadelen is wel dat je er veel tijd voor moet uitrekken omdat je de manicure veel droogtijd moet geven tussendoor het lakken en ook naderhand. Daarbij is het als beginner mogelijk ook moeilijker om meteen zo’n design te maken. Toen ik pas begon, zou ik dit helemaal niet gekund hebben. Maar: oefening baart kunst! En kunst it is!

Fluffy manicure (61 x uitgekomen)

Jij moet zeker deze manicure eens proberen! Flocking powder is een nageltrend van eind 2013-2014. Het is iets simpels om te doen en heeft een grappig, maar leuk effect voor op je nagels. Flocking powder laat je nagels heel ‘fluffy’ en zacht lijken, afhankelijk van de kwaliteit van je flock zal het ook zachter zijn. Op zich kan je het met iedere kleur doen dat je wilt. Dat maakt de mogelijkheden groot. Heb je 1 potje met flocking powder, dan kan je die ook altijd aanbrengen en daarna als een andere kleur lakken. Je kan zelfs experimenten met meerdere kleurtjes op dezelfde nagel, wie weet wat dat zal geven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xojade1

    Sailor manicure, leuk ga ik eens uit proberen!

    9 jaar geleden
  • joyces

    Fluffy manicure leuk ga ik proberen

    9 jaar geleden
  • Douceur

    Sailor manicure. Leuk!

    9 jaar geleden
  • Thangurel

    Roses French manicure (:

    10. Kun je overweg met stripers?
    Ik weet niet wat het zijn, maar vast niet


    14. Hoe goed ben je in nail art?
    Compleet waardeloos

    9 jaar geleden
  • Lactare2

    Sailor Manicure... Geweldig! Kudoooo!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?