Waar ga jij later wonen?

Vraag jij je af in wat voor een huis jij later gaat wonen?

Mogelijke uitkomsten

Rijtjeshuis (35 x uitgekomen)

Jij gaat later wonen in een rijtjeshuis! Gezellig in de buurt van anderen, altijd iets te beleven. Je kunt hier prima wonen met een gezinnetje. In je huis zitten 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, een keuken, woonkamer en een kleine kelder. Hartstikke gezellig!

Boerderij (23 x uitgekomen)

Jij gaat in een boerderij wonen! Je krijgt waarschijnlijk heel veel huisdieren en daar zullen je kinderen blij mee zijn! Je krijgt in je huis zo'n 4 tot 5 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, een keuken, woonkamer en een groot stuk land erbij voor alle dieren. Natuurlijk kun je hier ook stallen vinden!

Vuurtoren (6 x uitgekomen)

Je gaat in een vuurtoren wonen! Je kan mooi over de zee uitkijken op deze hoogte en je hebt ook nooit lampen nodig in je huis! Je hebt op iedere verdieping 1 of 2 slaapkamers en een badkamer en beneden een gezellige keuken en woonkamer. Je hebt een aardige tuin van waaruit je zo het strand op kan lopen!

Villa in Frankrijk (106 x uitgekomen)

Jij gaat in een villa in Frankrijk, Italie of Spanje wonen! Je hebt een zwembad bij je huis omdat je niet zo dicht bij de zee woont en je hebt de meest tropische tuin die je je kan wensen. In jou huis zitten 8-10 slaapkamers, 5 badkamers, 1 grote keuken en leefruimte, een fitnessruimte, een sauna en nog een verblijf voor de mensen die je in dienst hebt.

Strandhuis (7 x uitgekomen)

Jij gaat in een strandhuis wonen! Vanuit bijna je hele huis kun je de zee zien en een stukje van je tuin ligt dan ook op het strand! Je vindt het gezellig dat je nog wat buren hebt. In een strandhuis zitten 3 tot 4 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, een woonkamer en nog een ruimte die je zelf kan opvullen. In jouw vrije tijd ga jij lekker surfen!

Flat/appartement (12 x uitgekomen)

Jij gaat in een gezellig appartement wonen! Je hebt een mooi balkon met uitzicht over de stad. In je huis zitten 2 of 3 slaapkamers, 1 badkamer, een keuken en woonkamer. Jij vindt het maar gezellig met al die buren om je heen!

Doos onder de brug (1 x uitgekomen)

Tja.... een doos..... Niet al te groot maar het is wel gezellig. Jouw woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer zijn in 1 ruimte en dat is soms wat krapjes. JE woont gelukkig wel in de natuur.

Iglo (8 x uitgekomen)

Jij gaat wonen in een iglo op de noordpool of de zuidpool! Het is wel een beetje koud maar je kunt er de hele dag skiën en snowboarden. Ook is het soms wat onhandig dat je woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer in dezelfde ruimte zitten. Je had wel iets meer privacy mogen hebben!

Woonboot (20 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?