Overleef jij het?

Jij bent Amabelle. Je hield erg veel van een jongen, maar ontdekte dat hij een lief heeft sinds kort. Hij heeft je ook vertelt dat hij je al lang beu was. Heel de avond had je zitten wenen. Je stelt jezelf voor om de volgende dag naar het bos dichtbij je oma te gaan...

Mogelijke uitkomsten

Slechte vampier (31 x uitgekomen)

Alexius springt direct achterruit. Hij durft zich geen stap verder meer te verzetten. Je geniet ervan. "Dit gebeurt er dus als je me waagt tegen te houden! Ik ben niet meer het lief meisje van vroeger zoals ik jullie al daarnet voor heb gewaarschuwd! Ik maak een nieuwe start met de persoon die ik altijd al wou zijn! Geen zorgen meer te maken om anderen te kwetsen dat is toch zalig, want ik heb geen gevoelens meer! Ik ben eindelijk vrij!" Je begint de grote deur van de kerk open te duwen. "Ow, voor dat ik het vergeet! Ik zie dat m'n moordenaar hier is. Bedankt dat je me in dit hebt veranderd! Nu wil ik je nog om 1 gunst vragen. Kom om 13 uur naar me. Je weet me te vinden!" Je stapt de deur uit. Doordat je je tanden had getoond aan je vroegere geliefde durfde niemand je meer te volgen. Ze weten dat je verloren bent en wetenschappelijk gezien ben je al dood. Je bent een vampier.

Weerwolfbeet (46 x uitgekomen)

Je hebt Alexius je laten overhalen. Dat is het bewijs dat je toch niet al je gevoelens kwijt bent. Je hebt nog altijd een zwak voor hem. Hij vraagt aan je of je zin hebt om met hem te spreken buiten. Natuurlijk ga je ermee akkoord en tesamen gaan jullie naar buiten. Opeens wordt je op de grond geduwd en schreeuw je het uit van de pijn. "Alexius! Help!" Je kijkt hem diep aan. Het enige wat hij doet is glimlachen. Je voelt je steeds zwakker worden. In Alexius hand zit er een spuit met gele vloeistof. "Lupus, doe wat je te verwachten staat! Bijt haar!" hoor je Alexius nog roepen. Er volgde een hevige pijn en daarna werd alles zwart.

Begraven (23 x uitgekomen)

Je blijft in de kist liggen, want je wil horen wat de anderen zeggen over je tijdens je eigen begrafenis. Natuurlijk heb je niet erop gemerkt dat je kist gedragen werd naar de plaats waar je gaat begraven worden. Ze leggen je de kist in het gat en beginnen het graf toe te smijten. Opeens besef je dat je niets meer hoort, maar ondertussen is het al te laat. Je geraakt er niet meer uit wat je ook doet al ben je sterker dan normaal, want je laatste dagen zal zijn als een vampier.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?