welke 'pretty little liar' ben jij ?

als je pretty little liars kijkt, zul je vast graag willen weten welke liar het beste bij jou past, check het hier!

Mogelijke uitkomsten

Emily (5 x uitgekomen)

je bent net als Emily een sportief type. Je bent zorgzaam, lief en trouw. je geeft zo veel om je vrienden dat je alles doet om ze veilig te houden.

Hanna (35 x uitgekomen)

je bent net als Hanna een van de meest populaire en mooiste meisjes op school, je bent gul en vriendelijk. Je bent wel de brutaalste en de meest uitgesproken van je vriendengroep en je bent niet bang om te zeggen wat je echt denkt van een persoon. Je bent erg goedgelovig en eindigt gemakkelijk om mensen te vertrouwen.
Je bent geestig, brutaal, maar ook onschuldig, zorgzaam en attent. Je komt soms een beetje dom over, maar eigenlijk ben je heel helder en best slim.

Spencer (30 x uitgekomen)

net als Spencer ben je zeer intelligent, overachieving en een extreem rijke jonge vrouw. Je komt op voor je vrienden als niemand anders dat doet, met je vastberadenheid en moed. Je familie kan moeilijk zijn. Met je fel concurrerende aard, heb je niets minder dan perfectie eisen.

Aria (8 x uitgekomen)

net als Aria ben je een kunstzinnige en alternatief meisje. Je hebt een aparte haar en kleding style. Je bent een vriendelijke en zorgzame vriend, altijd bereid om anderen te beschermen tegen alle bedreigingen.

Alison (1 x uitgekomen)

je bent net als Alison de Queen Bee van tiener sociale kring. Je bent vrij beschouwd , manipulatief, geheimzinnig, duivels en wraakzuchtig. Ondanks je kwaadaardige gedrag ten opzichte van anderen, kan je hen het gevoel geven dat ze heel bijzonder zijn. Je staat bekend voor je vrienden een lieve en zorgzame kant te hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Marisha

    Hanna
    Ik wil liever Emily of Aria zijn, maar toch een leuke quiz + kudoo!

    7 jaar geleden
  • irisvanrooij

    lol

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?