Wil jij een mini story?

Ik heb een story met allemaal mini story's en ik doe ook verzoekjes dus als je je eigen mini story wil vraag hem dan aan en dan maak ik hem. (dance)
Het maakt niet uit waar de story over gaat.

Mogelijke uitkomsten

Ja je wilt je eigen mini story (22 x uitgekomen)

Ja wilt je eigen mini story als je de gegevens van de personage enzo invult maak ik er een mini story van.
Naam personage:
Uiterlijk (met eventueel een plaatje):
Karakter (hoeft niet perse):
Verhaallijn:
Genre:
Mensen die er in voor komen:
Celeb's (hoeft niet perse hoor):
Extra (hoeft niet perse):

Nee helaas (2 x uitgekomen)

Je wilt geen mini story hebben.
En als ik het fout heb sorry.

Je wilt geen eigen mini verhaal maar er wel 1 schrijven (31 x uitgekomen)

Je wilt geen eigen mini story of misschien ook wel als je het wel wilt kun je gewoon een verzoekje sturen hoor.
Je wilt zoizo wel een mini story schrijven en dat kan ook als je een mini story wilt schrijven moet je het even zeggen dan mag je mee schrijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Writex83

    rare quiz want ik vul bij de vragen 'ja' in en ik krijg als antwoord 'nee'.
    :8

    Ik denk er nog wel even over na voor een mini story.

    All the love, R

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Naam personage: Abbony 'Abby' Blaze
    Uiterlijk: ze heeft veel weg van haar tante Julia, met haar donkerbruine haar en donkerbruine ogen. Ze is niet heel lang.
    Karakter (hoeft niet perse): aardig, maar kan soms erg fel zijn.
    Verhaallijn: Abby is de dochter van Axel Blaze, een van de beste voetballers van het land. Zij en haar tweelingbroer Sean staan op het punt om naar Raimon te gaan. Maar dan stort een paarse rots neer op aarde en lijkt heden en verleden door elkaar te lopen.
    Genre: onbekende personen
    Mensen die er in voor komen: de IE personages!!!
    Extra: Sean en Abby zijn beiden spits. Abby's supertechnieken lijken te bestaan uit water, die van Sean uit vuur. Als er een speler gewond is, schiet Abby te hulp, aangezien ze goed is in het genezen van mensen. Ze heeft haar vaders gewoonte om de bal keihard op iemand af te schieten als deze niet met zijn kop bij het spel is overgenomen. Sean lijkt qua innerlijk uiterlijk erg op zijn vader.

    8 jaar geleden
  • 707

    Naam personage: Mavi Murdock
    Uiterlijk (met eventueel een plaatje): Klikje Mavi heeft twee oogkleuren doordat ze dezelfde gevaarlijke stoffen in zich heeft, net als haar vader, Matthew Murdock, ookwel bekent als DareDevil. Haar ene oog is donkerbruin, terwijl het andere blauw is. Ze heeft lichtbruin haar.

    Karakter (hoeft niet perse): Mavi heeft een muur om zich heen staan, die moeilijk te doorbreken is. Ze is een persoon van ruige, sarcastische humor, een karaktereigenschap die ze van haar vader heeft geërfd. Geen ene emotie is te bespeuren bij haar, maar worden wel duidelijk zichtbaar als haar emoties extreem worden. De muur om haar heen komt door haar harde opvoeding, het is er bij haar ingestampt dat je goed moet doen.
    Verhaallijn: Mavi is aan het trainen in haar favoriete sportschool, die erg verlaten is. Alleen als ze alleen is kan ze goed nadenken. Zonder dat ze iets door heeft komt Steve Rogers, AKA Captain America binnen, die kijkt hoe ze traint. Hij geeft haar wat tips, maar Mavi wordt er alleen maar knorrig van en daagt hem uit voor een wedstrijdje vechten.
    Een paar weken later zijn Mavi en Steve goede vrienden, en Mavi voelt meer dan dat (Als je begrijpt wat ik bedoel XD) Ze komt thuis en praat erover met haar vader, Matthew Murdock, AKA DareDevil, die zegt dat ze voorzichtig moet doen. Steve neemt haar mee naar de Stark Tower, het gebouw van Tony Stark AKA Iron Man. Stark heeft gelijk door wat Steve en Mavi voor elkaar voelen, en plaagt hen daarmee. Mavi loopt kwaad weg na een harde, sarcastische opmerking, en Steve achtervolgt haar. Mavi gaat weer naar de sportschool en Steve vindt haar niet veel later daar, waar hij voorzichtig vertelt dat hij haar leuk vindt, waarop Mavi verbaasd is, maar hem daarna kust.
    Genre:Romantiek
    Mensen die er in voor komen: Mavi Murdock, Steve Rogers[captain America], Tony Stark[Iron Man], Matt Murdock[DareDevil]
    Celeb's (hoeft niet perse hoor): X
    Extra (hoeft niet perse): Mavi heeft gevoelige oren en kan goed horen. Ook kan ze teleporteren omdat ze mutant is. Ze is ook bovennatuurlijk snel.

    9 jaar geleden
  • TheMockingjay

    Ik zou best eentje willen schrijven, ik stuur wel een PBtje :D

    9 jaar geleden
  • Inclination

    Naam: Jo-Anne Cleland.
    Uiterlijk: Een beetje zoals dit.
    Karakter: Jo-Anne is een meisje die zeker niet op haar mondje gevallen is en dus ook niet bang is om haar mening te uiten. Hoewel het haar niet kan schelen wat andere van haar vinden, zal ze als iemand een opmerking over haar maakt die haar niet aan staat zich zeker met een grote mond terug verdedigen. Als je Jo-Anne goed kent zal ze er alles aan doen om je te beschermen. Sarcasme is haar zeker ook niet onbekend en andere vormen van humor bezit ze ook nog wel. In haar vriendenkring laat ze deze humoristische kant van haar vaker zien dan tegen andere mensen die verder van haar af staan. De regels liggen haar niet zo heel erg nauw en zoekt graag de grens op bij personen. Op school heeft ze geluk dat het leren haar heel makkelijk af gaat, omdat ze in de lessen haar aandacht totaal niet op de docenten heeft gericht. Iets wat dit meisje zeker niet is -is verlegen zijn.
    Verhaallijn: Jo-Anne zit met de jongens van 5SOS in dezelfde klas en het is tijd voor het jaarlijkse klassenuitje wat ze op hun school elk jaar hebben. Deze keer gaan ze een midweek naar Parijs. Hier gaan ze onder andere een dag Disneyland bezoeken en de mensen die dat dan niet willen mogen wat anders gaan doen in Parijs. Jo-Anne besluit samen met Ashton (haar beste vriend) gewoon mee te gaan naar Disneyland om daar een beetje lol te gaan trappen en wat achtbanen uit te proberen maar blijkbaar heeft Michael dit zelfde plan getrokken met zijn vrienden (Calum en Luke). Jo-Anne en Michael hebben de grootste hekel aan elkaar en kunnen elkaar niet zien of luchten. Bij de kleinste prikkel ontstaat er al weer een hevige ruzie. Het is al een keer zo erg uit de hand gelopen dat Michael, Jo-Anne's neus gebroken heeft en zij zijn arm. Maar haat en liefde liggen heel erg dicht bij elkaar. (Verder mag je alles zelf verzinnen, laat je fantasie de vrije loop!)
    Genre: Romantiek?
    Mensen die erin voorkomen: Michael Clifford, Ashton Irwin, Luke Hemmings, Calum Hood & Jo-Anne Cleland.
    Celeb’s: 5sos is niet beroemd.
    Extra: Ik ben benieuwd of je er wat van kan maken :)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?