Wat voor karakter heb jij?

Ben je eerder optimistisch, hyperactief of juist verlegen? Doe de test en kom wat meer te weten over je persoonlijkheid!

Mogelijke uitkomsten

optimistisch (1 x uitgekomen)

Ook al zit je in de miserie, je blijft altijd optimistisch! Je bent heel vrolijk en vaak het zonnetje in huis. Je bent een echte doorzetter en als je iets wil dat lukt het ook. Zorg wel dat je niet te optimistisch wordt en nog de problemen van iets kan inzien. :-)

hyperactief (1 x uitgekomen)

Jij bent altijd mega enthousiast! Je leeft je snel uit en maakt veel plezier met vrienden. Zorg wel dat je niet de hysterisch wordt want dat is niet voor iedereen even leuk.

verlegen (9 x uitgekomen)

Jij bent heel verlegen. Je durft niet goed te zeggen wat je wil en je bent vaak heel stil. Bloei wat meer open en zeg wat je wil en ik ben zeker dat er een mooie persoonlijkheid in jou schuilt!

pessimistisch (0 x uitgekomen)

Jij bent altijd negatief. Je maakt van veel een drama terwijl dat helemaal niet hoeft. Probeer toch wat meer de mooie kanten van het leven in te zien want die zijn er, zeker en vast!

lui (7 x uitgekomen)

Je bent lui. Het liefst zou je de hele dag in je bed blijven liggen en niets doen. Je vind veel saai en vraagt je vaak af waarom je iets moet doen. Probeer toch wat meer buiten te komen en genieten van het leven!

betrouwbaar/ eerlijk (7 x uitgekomen)

Jij bent altijd betrouwbaar. Je liegt nooit en je bent altijd eerlijk! Als je iets belooft zal je dat ook nakomen. Toch kan een leugentje om best wil soms geen kwaad :-)

empatisch (19 x uitgekomen)

Jij helpt altijd alles en iedereen! Je komt altijd voor je vrienden op en je denkt aan iedereen. Probeer soms ook aan jezelf te denken en voor je eigen ook iets goed te doen :-)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Amica

    Verlegen!
    Klopt helemaal, ik ben zo verlegen als maar kan

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?