We're in, but uninvited 1

Sarah is heel hard fan van uninvited (zo'n programma waar ze overal (op belangrijke optredens, voetbalmatchen...) gratis probere binnen te glippen door o.a. valse badgets te maken en zo) Een keer komt er een wedstrijd. Wie komt ergens 'uninvited' binnen? Je moet daar een filmpje van maken en daarna doorsturen. Sarah die net te laat was om tickets te kopen voor een optreden van Tokio Hotel wil dat natuurlijk meteen proberen op dat optreden. Lukt het haar om uninvited binnen te raken?

Naam: Sarah (Grote fan van TH)
BF: Celine (Vind TH niet zo goed, maar ook niet slecht)

De rest komt ge nog wel te wete :P

Mogelijke uitkomsten

hate this day!! (17 x uitgekomen)

Sry, foto's gaan ni :(

Maar... NU HET VERHAAL :D


Shitshitshit, vandaag gaat echt alles verkeerd! Boos sla ik op mijn computer. Ik ben vandaag net terug van vakantie, we zijn naar Luxemburg geweest, echt zo’n saai landje. Maar mijn ouders vonden het duidelijk nodig om daar 2 weken te blijven. Dan kom ik eindelijk thuis van de meest saaie vakantie ooit, belt Celine ineens. Leuk, kan ik weer met haar praten, want op vakantie ben ik GSM en computerloos, tenminste ik DACHT dat het leuk zou zijn. Nu ja, er was niets mis met dat ze belde enzo e het gesprek was ook heel tof, maar na ongeveer een half uur gebabbeld te hebben zei ze iets over een optreden van Tokio Hotel dat overmorgen plaatsvindt. Ik kom natuurlijk helemaal uit de lucht gevallen, ik wist niets van een optreden!!! Ik sprak nog snel af met Celine om morgen te gaan shoppen en daarna ging ik snel achter de pc. En inderdaad, overmorgen is er een optreden van Tokio Hotel. Eerst was ik superblij, dan kan ik Tokio Hotel zien :D. Maar snel daarna, nu ongeveer, zag ik dat het uitverkocht was.

Nog een keer klop ik boos op de computer. Waarom is mijn leven zo stom? Eerst die saaie vakantie en daarna een optreden van Tokio Hotel missen. Ik voel een pijn in mijn hand schieten als ik voor een derde keer boos op de pc klop. Ik kijk verschrikt naar mijn hand en zie dat die helemaal rood is. Daar moet dringend ijs op gonst er door mijn hoofd, dus ik sta op en loop naar de keuken even later heb ik het ijs gevonden. Hoe laat zou het zijn? Ik kijk op de keukenklok en zie 23:30 staan. Oh nee, niet dat nog. Als een torpedo snel ik naar de TV waar ik net de aftiteling zie verschijnen van uninvited, mijn lievelingsprogramma. Dit is echt de stomste dag ooit!!! Nooit heb ik geluk. Net als ik de TV wil uitzetten trekt het scherm nog even mijn aandacht.

‘Wil jij kans maken op onze uninvited prijs? Maak dan een filmpje waarop te zien is hoe jij ergens uninvited binnenkomt. Haast je want de filmpjes moeten binnen zijn voor volgende zondag, Je vindt meer uitleg op www.jim.be/uninvited/wedstrijd’
Dat is iets voor mij!! Dat moet ik gewoon winnen. Maar waar moet ik binnengeraken? Het mag niet te makkelijk zijn. Even denk ik na en dan weet ik het. Ik probeer gewoon backstage te geraken bij het optreden van Tokio Hotel. Dan doe ik mee aan de wedstrijd en kan ik het optreden zien.
Morgen zal ik aan Celine vragen of ze meedoet om de camera vast te pakken...

(0 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Xtwins4lifeX

    hij is heel leuk !!! (yeah)
    maar ik kan er nu geen vervolg op zetten :(
    enja,dit word een serie van mij en sarah *trotstrots*
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?