Wat zou jij doen als je vast zat in de Diagon Alley?

Als jij vast kwam te zitten in de Diagon Alley, wat zou jij dan doen? Zou jij stil in een hoekje zitten wachten of breek jij in alle winkels? Ontdek het met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Al het geld van Gringotts stelen (3 x uitgekomen)

Jij zou het geld van Gringgots stelen. Jij laat de kans niet liggen om het geld mee te nemen. Waarschijnlijk is niet iedereen daar even blij mee, maar dat maakt jou niet uit. Het maakt jou gewoon totaal niet uit wat anderen van je vinden.

Het eten uit alle winkels opeten (0 x uitgekomen)

Jij bent een enorme veelvraat, jij zou al het eten opeten! Eten laat jij niet makkelijk liggen, je mist direct het buffet van Hogwarts en dit vult jouw maag een beetje. Honger vind jij echt het verschrikkelijkste op de wereld en dat heb je nu niet meer!

Alle kleding passen (2 x uitgekomen)

Jij bent best wel ijdel, jij houdt heel veel van kleding, make-up en uiterlijk, vandaar dat jij deze kans niet voorbij kan laten gaan. Jij past alle gewaden van madame Mallekin en je tut jezelf helemaal op! Zo kom jij de tijd wel door!

Slapen in de winkels (3 x uitgekomen)

Mensen noemen jou wel eens lui, jij slaapt het liefst altijd en overal. Voor jou is het geen straf om in de Diagon Alley vast te zitten. Met een beetje slaap lukt het jou wel om de tijd door te komen! Je hebt echt slaap nodig voor een tijd.

Een feestje bouwen (8 x uitgekomen)

Jij houdt wel van een feestje, jij feest het liefst de hele dag. De winkel van George Weasley vind jij helemaal geweldig. Daar ga jij heen als je vrije tijd hebt, dus daarom is het niet zo erg als je daar vast zit!

Alle inwonersn vermoorden (4 x uitgekomen)

Jij bent een death eater in de dop. Daarom vermoord je het liefst alle inwoners, dan heb je geen last meer van ze! Als de Diagon Alley voor jou alleen is ben jij blij! Je bent graag alleen en al die mensen in de straat, nee, dat is niks voor jou!

Stil in een hoekje zitten wachten (16 x uitgekomen)

Jij bent zo’n type die stil in een hoekje zit te wachten op bevrijding. Jij vindt het verschrikkelijk als je vast komt te zitten in de Diagon Alley, daarom gaat de tijd ook zo langzaam voor jou. Misschien moet je er wat leuk van maken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • noamichloe

    GEORGE WEASLEY HET TWEELINGZUSJE VAN HARRY EN DE GRAPJESKONINGING KOMT ERAAN

    7 jaar geleden
  • F4Nina

    Ik zou het juist niet erg vinden om daar vast te zitten. (:

    8 jaar geleden
  • Mouli

    het geld van gringotts stelen xD nou, als ik er levend uitkom en niet naar Azkaban hoef zou ik het geld met je delen Frouke! xD

    8 jaar geleden
  • Marisha

    Slapen in de winkels, dat klopt, hahaha!
    Leuke quiz!

    8 jaar geleden
  • Ristridin

    haha, al het geld van Gringotts stelen, lijkt me knap als het me lukt :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?