Welke bekende actrice ben jij?

Iedereen kijkt wel eens een film en denkt daarna: WAT EEN TOP ACTRICE! Doe deze quiz en ontdek welke actrice in jou schuilt.

Mogelijke uitkomsten

Meryl streep (57 x uitgekomen)

Meryl streep is een hoog geprezen actrice. Ze speelde in het verleden diverse rollen en toont zo dat ze vele personages kan neerzetten. Ze is 1 van de wat oudere actrices en werkt dit uit als een troef.

Cate Blanchett (19 x uitgekomen)

Jij bent Cate Blanchett en daar mag je trots op zijn! Ze wordt aanbeden door velen door haar speciale uiterlijk maar eveneens door haar prestaties van hoe ze rollen vertolkt. Ze kreeg tot nu toe al meer dan 90 acteerprijzen toegekend. Ze speelde onder andere in Lord of the Rings en in The Curious Case of Benjamin Button.
Pluspuntje, ze is Australisch!

Jodie Foster (14 x uitgekomen)

Jij bent Jodie Foster! Ze is bekend geworden op zeer jonge leeftijd, op haar 14de werd ze voor het eerst voor een Oscar genomineerd. Ze is vooral bekend om haar rol in The Silence of the Lambs en The Brave One. Ze spreekt vloeiend Frans, Duits en Italiaans.

kate winslet (31 x uitgekomen)

Jij bent kate winslet! Wie kent haar niet? Alom bekend geworden door haar rol in de Titanic naast jummieboy Leonardo Dicaprio. Ze heeft sinds kort ook haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. En ook van zingen is de actrice niet vies. Last but not least: ze is van de UK!!!

Audrey Hepburn (37 x uitgekomen)

Jij bent Audrey Hepburn! Ze is afkomstig van BELGIË(is er toch eens iets interessant gebeurt waar ik woon). Hepburn heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame. 1 van haar bekendste films is ongetwijfeld Breakfast at tiffany's. Ze wordt vaak geprezen door haar natuurlijke schoonheid.

Helena Bonham Carter (19 x uitgekomen)

Jij bent Helena Bonham Carter! Zij heeft een relatie met Tim Burton en is dan ook vaak te vinden in zijn films. De films van Tim burton zijn 'anders dan andere films', ze speelt dus vaak speciale rollen. Ze is vooral bekend geworden door de Harry Potter films maar daarvoor vergaarde ze al heel wat bekendheid door Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street en Charlie And The Chocolate Factory.

Jennifer Lawrence (22 x uitgekomen)

Jennifer Lawrence is nog niet zo heel lang bekend, maar sinds ze haar grote rol te pakken had in The Hunger Games zit haar carrière in de lift. Ze is grappig, aardig en heeft een ontzettend goede band met haar fans. Ze is nog zeer jong, en daarom een veelbelovende actrice.

keira knightley (8 x uitgekomen)

Jij bent Keira Knightley! Jij houdt meer van kostuumdrama's... Ze speelde onder andere in Pirates of the Caribbean, Pride and Prejudice en The Duchess. Ze veroorzaakte in het verleden vaak controverse door haar magere lichaamsfiguur. Ze staat ook bekend om een 'lastige' collega te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Deadly_Silence

    Jennifer Lawrence. Yeah

    9 jaar geleden
  • Disasterology

    Helena! Tim Burton's films zijn mijn favoriete films c:

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Kate Winslet. Titanic! :D

    9 jaar geleden
  • littlemermaiid

    helena moke stoer!! uit harry potter (natuurlijk) uit alice in wonderland ( de stem van de rode koninging) en ook uit willie wonka ( de moeder van charlie) fucktop stoer!!!!!!! ze is zoo awesome!!!!!!!!!!!!

    9 jaar geleden
  • NoAlone

    Kate Winslet...
    Ik heb de Titanic nog nooit gezien.
    Oops?

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?