Wat of wie is de jouwe?

Je doet mee met een spelshow waarmee je een geheime prijs kan winnen. Er zijn meerdere rondes. Hopelijk vind je het tof! :D:D:D

Mogelijke uitkomsten

Hotste superster (7 x uitgekomen)

Tatatatatatataaaaaaa! De deur vliegt open. "Justine Bieber en zijn producer! Ze zullen je tot een wereldster maken!
PS. Bel me als je het gemaakt heb in de wereld! Misschien kunnen we samen een duet zingen of presenteren? Mijn nummer is 048359... Je zal het toch nooit zo ver maken als ik! Hahaha Ik ben gewoon veel te goed!" Een grote haak komt te voorschijn en trekt jullie allemaal mee. "Good luck, sukkels!"

Bitch please (4 x uitgekomen)

Tatatatataaaeaa De deuren gaat traagjes open. Bij de deur zie je haar uitvliegen tegen één van de medewerkers van het programma over hoe dom en achterlijk dat hij wel is en dat hij nooit zo ver zou geraken als haar! "Zie hier ons engeltje! Je krijgt een huwelijk cadeau met haar! Ik hoop dat jullie gelukkig worden!"

Als meisje: "Maar... Ik ben geen lesbie..."

Als jongen: "Met die bitch? Ik ga nog liever dood!"

" Liefde... Dat is niet het belangrijkste! Doe het voor de plezier dat jullie twee zullen hebben in jullie gezamelijke kamer!"
Voor dat je het goed en al beseft wordt je door het 'angeltje' door de deur getrokken.

Ontsnapte varken (9 x uitgekomen)

Tatatatataaaaa De deur vliegt open en een varken loopt naar erdoor met één van de medewerkers erachter: "Help! De varken is ontsnapt!" "En dat... was je geschenk! Loop er maar vlug achterna anders ben je het voor goed kwijt! Die slapeloze nachten en vreselijke stank zal je zeker ook niet erg vinden..."
Je springt van het podium en gaat je varken achterna.

Die (1 x uitgekomen)

Tatatatataaaaa De deur gaat traag open, maar er staat niemand. Je kijkt op de grond en daar kruipt er iemand. "Je krijgt je eigen monster! Zorg er maar goed voor! Niet dat je dat hoeft te doen... Je bent toch gedoemd om te sterven!" Het monster kruipt naar je toe en betast je. Je probeert nog weg te lopen, maar je bent te laat! Het monster heeft je te pakken... Je pakt uit je zak je gsm en begint ermee op het monster te slaan. Maar niets helpt.... "Now, die is dood... Is er hier familie in de zaal?" Een grote dikke vrouw steekt haar hand op. "Ik hoop dat je een goeie verzekering hebt! Ik wil niet al die kosten betalen van die rommel dat die heeft gemaakt!"

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • RedHemmings

    Hotste superster: ''Tatatatatatataaaaaaa! De deur vliegt open. "Justine Bieber en zijn producer! Ze zullen je tot een wereldster maken!
    PS. Bel me als je het gemaakt heb in de wereld! Misschien kunnen we samen een duet zingen of presenteren? Mijn nummer is 048359... Je zal het toch nooit zo ver maken als ik! Hahaha Ik ben gewoon veel te goed!" Een grote haak komt te voorschijn en trekt jullie allemaal mee. "Good luck, sukkels!" Uhh ja.. Justin bieber is dus echt niet mijn stijl.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?