Wat voor Tumblr Girl ben jij?

Tumblr is waarschijnlijk het meest populaire blogplatform ter wereld, en geef maar toe, bijna iedereen gebruikt Tumblr wel eens, als is het maar om een foto op te zoeken. Via Tumblr zijn een heleboel subculturen ontstaan.
Wie weet schuilt er in jou een echte Tumblr Girl!

Mogelijke uitkomsten

De Tumblr Girl (113 x uitgekomen)

De Tumblr Girl; snoezig en een hardcore Sweet princess. Is dol op cupcakes, jurkjes, schoenen en babydieren. Herken jij jezelf hier in? Logisch, want jij bent een echte Tumblr Girl! Vergeet niet om je Starbucks te kopen en je Macbook op te staren om te gaan bloggen!

Softgruuunge! (49 x uitgekomen)

Tja, softgrunge. Laten we zeggen, dat deze 'subcultuur' vergelijkbaar is met de hipsters, maar dat softgrunge, zoals de naam al doet vermoeden, wat meer richting 'the dark side' neigt. In de praktijk valt dit wel mee hoor, softgrungers hebben een obsessie met bandtees, gekleurd haar en gescheurde spijkerbroeken. Hun muziek varieert van Sky Ferreira, Lana del Rey en Charli XCX naar degelijke bands als Nirvana, Arctic Monkeys en The XX. Ze hebben echter geen invloeden van de nineties grunge, daar moet je het niet mee verwarren!

Hipster? Hipster. (199 x uitgekomen)

Hipsters! Hipsters zijn niet alleen ontzettend comfy onderbroeken, het is ook nog eens een bepaalde groep mensen. Deze mensen staan bekend om hun voorliefde voor fotografie, vintage kleding en geruite blousejes. Je kunt ze waarschijnlijk vinden met een beanie op hun hoofd, een paar combat boots en een kop koffie bij de hand. Hipsters proberen alles wat niet 'mainstream' is, juist zoveel mogelijk tot hun groep te betrekken, en aangezien 50% van de jongeren hedendaags hipster is, zijn de typische hipsterdingen veel voorkomend. Huh, het is maar wat je ironisch noemt ;)

Fangurling (32 x uitgekomen)

Fangirls, je hebt ze overal. Ook op Tumblr. Deze dames reposten alles wat te maken heeft met hypes. Denk aan populaire (boy)bands, films en boeken. Hun leven bestaat uit het bewonderen en ophemelen van celebs en een echte fangirl zal ook nooit ontkennen een beetje gestoord te zijn als het op haar idolen aankomt. Maar deze meiden zijn vaak wel heel gezellig, dus je zit wel goed ;)

Fashionista (41 x uitgekomen)

Geen enkel sociaal media platform is compleet zonder de Fashionista's. Deze dames zijn geobsedeerd door modellen, modetijdschrift en fashion in het algemeen. Ze reposten foto's van modeshows, laten hun laatste aankopen zien en volgen alle grote modeblogger ter wereld. Ze menen erg smaakbewust te zijn, en hebben vaak hun eigen stijl helemaal laten beïnvloeden door wat de laatste mode hen oplegt. Hun blogs zullen dan ook stijlvol en zakelijk zijn ingericht, met felle en lichte kleuren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (22)

  • ForeverFearless

    Hipster.. echt een toffe quiz!

    8 jaar geleden
  • Winnie_The_Lou

    Hipster
    mja..

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Hipster. Maar ik pas ook wel bij Softgrunge.
    Mijn muzieksmaak en interesses liggen meer bij Softgrunge, maar mijn kleding iets meer bij hipster, denk ik (:

    9 jaar geleden
  • xLittleBirdx

    Fangurling, haha
    Klopt wel ^^

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Hipster.. Kan maar Softgrunge pas ook wel bij mij

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?