Welk paardenras ben jij?

Wil jij weten welk paardenras jij bent? Doe deze quiz en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Fries (2 x uitgekomen)

Jij bent een echt Hollands paard! Springen is niet jouw beste vak, maar in dressuur blink jij uit!!! Deze paarden zijn erg goedwillig en vinden erg veel goed en ze zijn niet snel bang! Jij bent de Fries

Fjord (0 x uitgekomen)

Jij bent erg koppig maar ook erg lief en bent erg goed voor de kar! Jouw kapsel staat bijna altijd rechtop en je hebt een zwarte streep op je rug, jij bent een Fjord!

Shetlander (24 x uitgekomen)

Koppigere pony's bestaan niet! Altijd ondeugend en een van de kleinste paardenrassen ter wereld. Deze pony's kunnen alleen worden bereden door kleine kinderen en kunnen hier meestal goed mee om gaan, meestal, dus niet altijd. Bijna altijd halen dexe donderstenen een streek uit zoals opeens stil staan of uitbreken. Jij bent een Shetlander!

Haflinger (18 x uitgekomen)

Jij kunt klimmen als de beste en in springen ben je ook niet slecht. Echte winterpaarden zijn de Haflingers, in de winter een superdikke wintervacht zodat jij het niet koud krijgt tijdens het poetsen! Haflingers kunnen erg veel en Haflingers hebben enorm snel groeiende manen, dus die moet je wel goed bijhouden! Jij bent een echte Haflinger!

Arabier (8 x uitgekomen)

Deze paarden zijn enorm snel en ook snel geïrriteerd... Deze volbloed paarden kunnen tegen hoge temperaturen dus houden echt niet van de kou! Deze paarden worden snel ziek in de winter, dus hebben ze dan juist veel aandacht en zorg nodig. Jij bent een volbloed arabier!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Pinguinfreak

    Haflinger, grappig! Want ik heb ook lang haar! :-)(dance)(hoera)(yeah)

    7 jaar geleden
  • Kraaivacht

    De Shet is in the house!!!!!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?