Wie ben jij van Harry Potter?

Vroeg jij je altijd al af, "Wie ben ik van Harry Potter?" Daar kan je nu achter komen! Je hoeft alleen maar deze test te maken! Veel plezier!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (10 x uitgekomen)

Je bent de beroemde tovenaar, Harry Potter! Alleen ben je hier zelf niet blij mee. Je zou veel liever een gewone tovenaar willen zijn. Mensen denken dat jij de Uitverkorene bent.

Ron Wemel (4 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel. Je bent een van de beste vrienden van Harry, en je zou er vrijwel ALLES voor over hebben om Harry zelf te kunnen zijn. Je bent nogal jaloers, maar hebt toch ook wel een groot hart.

Hermelien Griffel (34 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien Griffel. Je bent een van de beste vrienden van Harry en je bent de misschien wel de slimste heks die er bestaat. Soms kan je intelligentie een beetje betweterig zijn, maar meestal helpt het ook.

Ginny Wemel (7 x uitgekomen)

Jij bent Ginny Wemel. Je bent het jongere zusje van Ron en je bent erg populair. Je bent het trotse vriendinnetje van Harry. Je hebt veel moed en lef.

Loena Leeflang (12 x uitgekomen)

Jij bent Loena Leeflang, maar wordt door sommige ook wel "Lijpo" genoemd. Je bent anders dan de rest en je gelooft in dingen die niet bestaan. Je hebt niet veel vrienden, maar de vrienden die je heb, zijn zeer goede vrienden, en daar gaat het om.

Marcel Lubbermans (0 x uitgekomen)

Jij bent Marcel Lubbermans. Je bent het kneusje van de school, maar wordt uiteindelijk toch heel dapper.

Albus Perkamentus (1 x uitgekomen)

Jij bent Albus Perkamentus. Je bent het wijze oude schoolhoofd. Je ziet in iedereen wel iets goeds en je bent ook degene die Grindelwald verslaat.

Severus Sneep (1 x uitgekomen)

Jij bent Severus Sneep. Je wilt heel graag de leraar Verweer Tegen De Zwarte Kunsten worden, maar dat lukt zeg maar niet. Je geeft les in Toverdranken. Je doet alsof je slecht bent, maar eigenlijk ben je juist het tegenovergestelde. Je had in je kindertijd een crush op Lily (de moeder van Harry Potter).

Draco Malfidus (0 x uitgekomen)

Jij bent Draco Malfidus. Je bent een nogal arrogante jongen. Ookal ben je nog een kind, je behoort tot de Dooddoeners toe.

Fred en/of George Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent George en/of Fred Wemel (ze zijn bijna het zelfde). Je houdt ervan om grappen uit te halen, en iedereen ligt om jou in een deuk.

Cho Chang (2 x uitgekomen)

Jij bent Cho Chang. Je bent de ex van Carlo en Harry. Veel mensen hebben trouwens een hekel aan Cho (ik heb geen idee waarom), maar ikzelf niet.

Minerva Anderling (0 x uitgekomen)

Jij bent Minerva Anderling. Je bent het hoofd van Griffoendor en geeft les in Transfiguratie. Je bent een faunaat en je kan in een kat veranderen.

Sirius Zwarts (0 x uitgekomen)

Jij bent Sirius Zwarts. Je bent de peetvader van Harry en je kan transformeren in een zwarte hond. Je bent compleet anders dan de rest van je familie.

Remus Lupos (0 x uitgekomen)

Jij bent Remus Lupos. Je bent een weerwolf en schaamt je hier voor. Je bent verslaafd aan chocola en lezen.

James Potter (5 x uitgekomen)

Jij bent James Potter. Je bent de vader van Harry en je bent nogal arrogant. In jouw schooltijd pestte je samen met Sirius Sneep.

Lily Evers (0 x uitgekomen)

Jij bent Lily Evers. Je hebt je zelf opgeofferd toen Voldemort Harry wou doden en bent zelf dus gestorven.

Peter Pippeling (0 x uitgekomen)

Jij bent Peter Pippeling. Je hebt James en Lily verraden en je bent jarenlang Schurfie, de rat van Ron, geweest.

Voldemort (12 x uitgekomen)

Jij bent de meest duistere tovenaar aller tijden, Voldemort. Doden is voor jou een dagelijks karweitje en vele zijn bang om je naam uit te spreken. Daarom wordt je ook wel Hij Die Niet Genoemd Mag Worden of Jeweetwel genoemd.

Bellatrix van Detta (1 x uitgekomen)

Jij bent Bellatrix van Detta. Je bent een van de meest trouwe volgers van Voldemort en zou echt letterlijk alles voor hem over hebben.

Dorothea Omber (0 x uitgekomen)

Jij bent Dorothea Omber. Je bent altijd in het roze gekleed en je bent een van fan schattige kittens. Je klikt misschien als een zoet en lief persoon, maar je bent juist bitter. Ikzelf heb een grote hekel aan Omber.

Dobby (0 x uitgekomen)

Je bent de lieve en schattige huiself, Dobby. Vroeger diende je voor de familie Malfidus, maar nu ben je een vrije elf.

Korzel en/of Kwast (0 x uitgekomen)

Jij bent Korzel en/of Kwast. Je bent een meeloper van Draco en je bent verslaafd aan vet eten en luieren.

Percy Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Percy Wemel. Je werkt voor de minister van Toverkunst en bent een beetje een nerd. Veel mensen hebben een hekel aan Percy, maar ik vind hem op het eind eigenlijk wel oké.

Lucius Malfidus (2 x uitgekomen)

Jij bent Lucius Malfidus. Je bent de vader van Draco. Ook jij bent een trouwe Dooddoener.

Molly Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Molly Wemel. Je bent de moeder van Ron, Ginny, Fred, George, Percy, Charlie en Bill en je bent nogal streng. Maar dat is wat een moeder moet zijn, toch?

Arthur Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Arthur Wemel. Je bent de man van Molly, en dus de van al die kinderen (ik heb geen zin om ze nog een keer op te noemen).

Bill Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Bill Wemel. Je bent de oudste zoon van Molly en Arthur. Je bent getrouwd met Fleur Dellacour. En je hebt een paar lelijke littekens in je gezicht, door Fenrir Vaalhaar (een weerwolf).

Narcissa Malfidus (0 x uitgekomen)

Jij bent Narcissa Malfidus. Je bent de moeder van Draco en de vrouw van Lucius. Je bent een Dooddoener, maar wordt uiteindelijk toch ook wel aardig.

Fleur Dellacour (0 x uitgekomen)

Jij bent Fleur Dellacour. Je bent de vrouw van Bill en je komt uit Frankrijk. Je kan soms een beetje bitchy doen, maar over het algemeen ben je erg aardig.

Carlo Kannewasser (0 x uitgekomen)

Jij bent Carlo Kannewasser. Je bent een aardige jongen, die te vroeg dood is gegaan. Je bent populair onder de meisjes en bent zelf een beetje verlegen.

Nymphadora Tops (0 x uitgekomen)

Jij bent Nymphadora Tops en wordt veel liever Tops genoemd, dan Nymphadora. Je vind Nymphadora namelijk een afgrijselijke naam. Je hebt veel humor en je bent een Transformagiër (je kan je haarkleur, en gezicht veranderen). Je bent ook de vrouw van Remus.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • hogwartsgirl_

    Leuke quiz! Ik ben uitgekomen op Ron, ik word niet zo snel jaloers maar zijn humor klopt! Ook veel personages

    6 jaar geleden
  • GoCrazy

    Ik ben Hermelien!
    Leuke quiz en tof dat je zoveel personages als uitkomsten hebt! :)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?