verover jij hem met je kus?

kan jij lekker kussen kom het hier teweten graag reacties

Mogelijke uitkomsten

oeioeioei ! (7 x uitgekomen)

er is flink wat wer aan de winkel wat jouw kuskunsten betreft niet alleen qua techniek maar vooral op passioneel vlak tracht wat meer hartstocht in je kussen te leggen dan zal je zien dat jongens echt verslingerd raken aan die lange zwoele zoenen van je

goed bezig! (45 x uitgekomen)

je kent je topdagen maar over het algemeen kus jij toch een aardig stukje weg je kan je volledig laten meeslepen in de passie en weet ook hoe je jongens helemaal gek van je maakt anderzijds heb je net als iedereen wel eens een slechte dag die dag zal jouw schat het met een kort kusje moetn doen waarom ook niet?

grrrrrr ! (12 x uitgekomen)

als het op kussen aankomt ben jij de ware prof je weet er alles over hebt praktijk ervaring en doet het ook vanuit je buik zodra iemand aan jouw lippen heeft gehangen is er geen ontkomen meer aan wie met jou heeft gezoend wil enkel meer,meer,meer !

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • mOnnaa

    in de zomervakantie hebben th-haters bill en tom aangevallen. george en gustav waren al binnen toen bill tegen het tourbusje werd geduwd en daardoor en rib brak ook is er gekrabt in bill's gezicht. bij tom hebben ze zo hard aan zijn dreads getrokken dat ie er hoofdpijn van had. ook hadden ze een dread afgeknipt. het tourbusje is ook beschadigd. Tom en Bill moesten huilen naar de rand sommige mensen denken dat dat kinderachtig i. nou sorry hoor maar een rip breken doet verscheinlijk nogal al pijn en als je denkt van niet breek dan je eigenrib maar eens wedden dat je krijst van de pijn.! en het is nogal angstaanwekend als je ineens in elkaar word geramd.! Th-haters je mag wel denken dat th slechte muziek maakt maar dan hoef je ze nog niet in elkaar te slaan. als ik vind dat jij een lelijk t-shirt draagt knip ik je haren toch ook niet af. dus denk voortaan is naar voordat je iemand in elkaar slaat. hun mogen ook doen wat ze willen. en hun horen ook te lachen en niet moeten huilen van angst en pijn. dus laats ze alsjeblieft heel en lache zoals ze op deze foto doen.

    1 decennium geleden
  • RainingMen

    goed bezig! okiij rare quiz eigenlijk maar goed

    1 decennium geleden
  • Duvessa

    Euhm ... Staat deze test ook niet in de joepie ? :o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?