Ben jij een feestbeest?

Iedereen houdt wel van feesten. Kijk hier of jij naar elk feest gaat of liever op de bank zit. Je krijgt ook advies hoe jij het best een feest kan organiseren.

Mogelijke uitkomsten

Jaaa Super Feestbeest (24 x uitgekomen)

Je bent een echt feestbeest. Er is geen enkel feest waar jij niet te vinden bent. Je houdt er ook van om feesten te organiseren. Tip: Jouw motto is hoe wilder en gekker hoe beter. Nodig daarom iedereen uit op feesten en haal alles uit de kast om te versieren. Let's Party!!!

Beetje Feestbeest (47 x uitgekomen)

Je houdt wel van een feestje op zijn tijd, maar jij vind het ook niet erg om eens een weekend lekker thuis te zitten. Je hebt een mooie tussenstand gevonden, maar je mag af en toe ook wel eens lekker gek doen. Tip: Jij bent meer van een paar vrienden uitnodigen en een filmpje huren, singstar en dat soort dingen. Voor jou hoeft het niet te wild en dat is handig, want dan ben je weer fit voor het volgende feest.

Nerd (2 x uitgekomen)

Jij zit liever in je boeken ingedoken dan dat je gaat feesten. Als jij geen goeie baan krijgt dan weten we het ook niet meer. Tip: Trek je broek nog wat hoger op dan lijk je op het plaatje:P Organiseer maar een leerfeest. Leg overal boeken neer en laat iedereen leren en help iedereen nerdjes te worden. Succes!

Geen Feestbeest (3 x uitgekomen)

Jij hebt niet zoveel vrienden en daarom niet zoveel zin om naar een feest te gaan. Jij spreekt liever met hele goeie vrienden overdag iets af. Jij zit liever op de bank, net zoals op het plaatje. Tip: Organiseer toch een klein feestje zodat je misschien wat meer vrienden krijgt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?