7 Minutes in heaven w/ Nederlandse youtubers

Jij (Jiamy) bent op een feestje maar je kent niemand, op je beste vriend, Luke, na. Dan oppert iemand een geweldig idee: 'Laten we 7 Minutes in heaven spelen' En voor je het weet liggen er 5 voorwerpen op tafel en je pakt...

Voor vervolg, zet in reactie! xxx

Mogelijke uitkomsten

Kelvin Boerma (TheKelvlog) (9 x uitgekomen)

...Het visitekaartje! Je kijkt er met grote ogen naar. Wie legt er nou een visitekaartje neer? Je draait hem om en leest wat erop staat: Kelvin's Verneukte Stichting Om Speelgoed Weg Te Gooien Voor Jongens. Je begint te glimlachen. Als je weer opkijkt zie je dat er een knappe jongen met blond haar opstaat, die dus waarschijnlijk Kelvin heet. Je stond eigenlijk de hele avond al een beetje sneaky naar hem te gluren, omdat je hem best wel knap vond. Je trilt op je benen, want je kent hem ook niet. Hij loopt met je mee naar de kast en doet galant de deur open. Je loopt de kast in en hij doet de deur dicht. 'Ik ben Kelvin..' Zegt hij en hij steekt zijn hand uit. 'Ik ben Jiamy..' Zeg je zenuwachtig en schudt zijn hand. 'Weet je, ik wilde je al de hele avond vragen om je naam maar ik durfde niet..' Hij kijkt naar de grond. ' Want weet je, ik vond je al bijzonder vanaf het eerste moment dat ik je zag.' En hij geeft je een zoen. 'Ik ook van jou' Zeg je lachend en zoent hem terug. Dan word de deur opengetrokken door Luke en hij kijkt jullie lachend aan. Hand in hand lopen jullie de kast uit met beide een grijns die er de rest van de avond niet meer af zou gaan.

Check zijn kanaal: TheKelvlog

Dylan Haegens (Dylanhaegens, Fun) (20 x uitgekomen)

.... De knuffelkat! Jij kijkt ernaar en aait hem. Je ziet een jongen met bruin haar glimlachen en opstaan. Ook hij begint de knuffelkat te aaien en hij lacht. Hij loopt met je mee en jullie gaan de kast in. 'Wacht.. Ik ken jou ergens van!' Zegt hij gelijk 'Ik ben Dylan trouwens.' 'Ik ben Jiamy' Zeg je verbaasd. Wat een aparte gast, maar op die manier ook wel schattig. 'Oh ik weet het weer!' Roept hij. 'Ik was tegen je opgebotst bij de chocofontein!! Je zat helemaal onder de chocolade!' Zegt hij lachend. O ja, nu weet je het weer. Je zat helemaal onder en was ook woedend geworden. 'Maar hoe weet je zo zeker dat ik het was?' Vraag je gelijk. 'Nou, zo'n meisje als jij vergeet ik niet snel...' antwoordt hij met een grijns. Je bloost even en kijkt hem verlegen aan maar van binnen ben je boos. Deze jongen kent waarschijnlijk geen enkele schaamte. hij kijkt je aan en glimlacht naar je. 'Vergeef je me?' Vraagt hij plagend. Dan zoent hij je. 'Ja, nu wel' Glimlach je. Plotseling word de deur opengetrokken door Kelvin. 'He Dylan, niet te hard van stapel lopen he!' Lacht hij en jullie lopen samen de kast uit.

Check zijn kanalen: DylanHaegens, Fun

Stefan Jurriens (StukTv, StefanJurriens, VolgDeBaas) (8 x uitgekomen)

.... De Sleutelhanger! Er hangt een videocamera aan. Een jongen met rood/bruin achtig haar staat op. Je hebt geen idee wie het is dus bent mega zenuwachtig. Als jullie eenmaal in de kast zitten begint hij te praten. 'Hoi, ik ben Stefan, en jij bent?' 'Jiamy'. 'Moeten we perse iets doen in deze kast, of Mogen we ook gewoon praten?' Vraagt hij daarna. Je zucht opgelucht. Je had echt geen zin om met een wildvreemde te gaan zoenen ofzo. 'Ik hoor dat jij het daarmee eens bent?' Vraagt hij lachend. 'Huh, wat?' Je was weer eens diep in gedachten verzonken. 'Of je het ermee eens bent dat we gewoon gezellig gaan praten?' 'Ja, graag!' Antwoord je. 'Mooizo!' Glimlacht hij 'Ben je hier met iemand ofzo of ben je alleen?' 'Met mijn beste vriend, Luke!' 'Oh, hij, ik heb even met hem staan praten! Leuke gast..' Zegt hij. Zachtjes word de deur opengedaan door Luke. Jullie lopen de kast uit en Stefan geeft je nog een knipoog. De dagen na het feest hebben jullie met zijn 3en vaak afgesproken en jullie zijn een gezellige vriendengroep geworden.

Check zijn kanalen: StefanJurriens, StukTv, VolgDeBaas

Enzo Knol (EnzoKnol) (12 x uitgekomen)

... De pet! Je zet de pet gelijk op je hoofd. Je bent helemaal verslaafd aan petten en daarom was de keuze ook niet erg moeilijk. Er staat een jongen op met blond/bruin haar, denk je, want dat kan je niet goed zien door de pet die erover zit. Als hij je aankijkt herken je hem gelijk. Het is die gast van de ingang. Jij en Luke stonden in de rij te wachten en hij keek jullie heel arrogant aan alsof hij wilde zeggen: Jullie komen hier toch niet binnen. Hij liep met je mee naar de kast en deed de deur dicht. 'Zo, wat is je naam?' Vroeg hij. 'Jiamy, maar hoe heet jij?' Antwoordde je. 'Jaaa, dat wil je wel weten he?' Vraagt hij plagend. 'Nou..' En je trekt een pruillipje. Deze jongen is misschien toch niet zo erg als hij lijkt. Ineens komt hij heel dichtbij je en... Dan word de deur opengetrokken. 'Ik vertel het je straks wel.' Fluistert hij en hij loopt de kast uit. Jij loopt achter hem aan, wild van nieuwsgierigheid om te weten wat hij wilde zeggen. Aan het einde van de avond komt hij nog naar je toe. 'Je bent leuk..' Fluistert hij in je oor, en geeft jou een klein kusje. Daarna krijg je een briefje in je hand gedrukt en als je leest wat er staat glimlach je weer; Zijn nummer.

Check zijn kanaal: EnzoKnol

Luke (14 x uitgekomen)

...Het telefoonhoesje! Dit ding kan maar van 1 iemand zijn denk je, en je kijkt gelijk naar Luke. En inderdaad, Luke staat op en pakt je hand. Je bent zo blij, gelukkig is het iemand die je kent. Als jullie de kast in zijn begin je hem uit blijdschap helemaal plat te knuffelen. 'Hoe wist je dat dat hoesje van mij was?' Vraagt hij verbaasd. 'Nou, ik ken niemand die zo'n erge telefoonverslaafde is als jij, dus ik dacht, jij moet het wel zijn!' En hij glimlacht. 'Ehm... ik moet je eigenlijk iets vertellen...' Begint hij aarzelend. 'Maar ik weet niet of ik het wel moet vertellen..' 'Je weet toch dat je me alles kunt vertellen?' Vraag je 'Ja, dat weet ik..' Antwoord hij 'Maar dit ligt anders..'. 'Nou, kom op, hier kan ik niet tegen..' Zeg je ongeduldig en dan ineens, geeft hij je een zoen. 'Zegt dit genoeg?' Vraagt Luke verlegen. 'ehm.. eh...' Stomverbaasd kijk je hem aan. 'Hoelang al?' Weet je uiteindelijk uit te brengen. 'Vanaf dag 1..' Zegt hij en hij bloost. Als hij zo bloost merk je toch wel dat je hem steeds leuker begint te vinden. 'Waarom heb je het dan nooit gezegd?' 'Omdat ik bang was, dat het onze vriendsvhap zal verpesten..' En dan steek je je hand omhoog. 'Ken je ons gezegde?' 'Ja..' En hij steekt ook zijn hand omhoog. 'Pizza Forever!' Roept hij en jullie moeten lachen. 'Nee..' Zeg je 'Ik hou van je..' En je zoent hem. Op dat moment word de deur opengerukt door Stefan. 'Zijn jullie klaar?' Grijnst hij en Luke fluistert nog snel iets in je oor. 'Ik ook van jou..'

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?