Welke serie past bij jou?

Series zijn leuk als je geen zin hebt in 2 uur durende films te kijken. Maar, welke serie is perfect voor jou? Doe deze quiz en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

New Girl (144 x uitgekomen)

Waar gaat het over:
De sukkelige maar schattige Jess is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: barman Nick , fitnesstrainer Coach en vrouwenversierder Schmidt. Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen.

Genre:
Komedie, sitcom

Leeftijd:
12+

Duur van 1 aflevering:
22 - 30 minuten

Give it a try!

Breaking Bad (1140 x uitgekomen)

Waar gaat het over:
Walter White is scheikundeleraar. Op het moment dat zijn vrouw zwanger is van hun tweede kind, stort Walters wereld in. De dokter heeft namelijk vastgesteld dat hij terminaal ziek is. Walter heeft longkanker en lijkt niet lang meer te zullen leven. Om er voor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiële crisis belandt, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger. Met de hulp van Jesse Pinkman, een uitgevallen leerling die in zijn klas heeft gezeten, maakt en verkoopt hij de drug crystal meth.

Genre:
Drama, misdaad

Leeftijd:
14+

Duur van 1 aflevering:
47-55 minuten

Give it a try!

The Walking Dead (231 x uitgekomen)

Waar gaat het over:
The Walking Dead gaat over een groep mensen die proberen te overleven in een wereld vol met zombies.De serie volgt een groep mensen die proberen te overleven in extreme omstandigheden en op zoek zijn naar een veilige plaats waar ze beschermd zijn tegen de zombies.In het begin lijkt de groep hecht, maar iedereen zal meer en meer op eigen houtje handelen. Het wantrouwen tussen de overlevenden neemt toe en zorgt voor de nodige problemen.......

Genre:
Horror, drama

Leeftijd:
16+

Duur van 1 aflevering:
45 minuten

Give it a try!

South Park (393 x uitgekomen)

Waar gaat het over:
De serie gaat over de surrealistische avonturen van vier kinderen: Stan Marsh, Kyle Broflovski, Kenny McCormick en Eric Cartman. Ze wonen in het bergdorpje South Park in de staat Colorado en zijn al jaren boezemvrienden (hoewel Cartman vaak op gespannen voet staat met Kyle). De vier maken in hun omgeving de vreemdste gebeurtenissen mee, variërend van zaken als problemen op school of thuis tot natuurrampen en bovennatuurlijke of buitenaardse bedreigingen.

Genre:
Komedie, animatie

Leeftijd:
12+

Duur van 1 aflevering:
22-30 minuten


Give it a try!

Glee (257 x uitgekomen)

Waar gaat het over:
Een groep muurbloempjes en buitenbeentjes heeft genoeg van alle vooroordelen en pesterijen van de populaire leerlingen en niet te vergeten de cheerleading coach. Onder de bezielende leiding van Mr. Schuester wordt het schoolkoor nieuw leven in geblazen en ontpoppen de Glee-leden zich stuk voor stuk tot muzikale talenten. Door het zingen van pop- en musicalklassieken van grote sterren groeit hun zelfvertrouwen en leren ze de hindernissen tussen droom en werkelijkheid te overwinnen.

Genre:
Komedie, drama, musical

Leeftijd:
ALL

Duur van 1 aflevering:
40-48 minuten

Give it a try!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • lunatje123

    Walking deed!!!!😄😄😄😄😄😈😈😈

    6 jaar geleden
  • DeryaAknouch

    Walking Dead

    8 jaar geleden
  • Phlegethon

    Glee, not surprising. Hoewel ik wd. ook erg gaaf vind

    9 jaar geleden
  • Girlicious

    Glee!

    Hoe wist die quiz dat?
    Ik ben al jaren een trouwe Gleek en heb elke aflevering wel gezien! :)

    9 jaar geleden
  • minoes25

    Ik had breaking bad maar de walking dead vond ik super leuk

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?