Wie ben jij van Warm Bodies?



Warm Bodies is echt mijn favo film (Samen met The Hunger Games)! Altijd al willen weten wie jij bent van Warm Bodies? Doe dan deze test!

Voor degene die niet weten wat Warm Bodies is:

Klik HIER voor de trailer.


(LET OP: Niet geschikt voor mensen die niet tegen zombies en/of horror kunnen, of jonger dan 12 zijn. En dat meen ik.)


SPOILER ALERT

Mogelijke uitkomsten

R (5 x uitgekomen)

Jij bent R. R is een zombie, en hij vind dit niet het vreselijkste op aarde. Het enige nadeel, vind hij, is dat hij zich niet meer kan herinneren wie hij was, wat hij deed, en zelfs zijn naam weet hij niet meer. Het enige wat hij nog kan herinneren is dat het met een R begon. En als je het R zou vragen, is dit niet de ergste uitkomst die je kunt krijgen, want diep binnenin die lijken, zit iets goeds. Alleen moet je zelf degene nog vinden die dat eruit kan krijgen..

Julie (22 x uitgekomen)

Jij bent Julie. Julie leeft achter De Muur. De Muur is een muur (DUH) die dat deel waarin Julie woont, te beschermen tegen zombies. Op een gegeven moment word Julie met een paar vrienden (Inclusief haar vriendje) buiten De Muur gezet om te strijden tegen de zombies. Daar komt Julie middenin een aanval terecht waarin ze R ontmoet. R wil haar beschermen en neemt haar mee naar huis. Uiteindelijk word Julie ook verliefd op R en gebeurt er iets wonderlijs wat niemand had verwacht.

Grigio (3 x uitgekomen)

Jij bent Grigio. Grigio is de vader van Julie die werkt bij het korps tegen de zombies. Hij is erg gesteld op de veiligheid van Julie en zichzelf. Dan word Julie meegenomen door de zombies, en raakt Grigio helemaal overstuur. Als Julie dan ook nog terugkomt naar huis met een zombie (R), word het Grigio helemaal te veel. Grigio is zwaar tegen zombies en probeert R dan ook gelijk te vermoorden, maar uiteindelijk heeft hij ook wel door dat er toch iets vreemds aan de hand is met die wandelende lijken.

Nora (7 x uitgekomen)

Jij bent Nora. Nora is de beste vriendin van Julie en is ook buiten De Muur gezet. Ook zij komt in de aanval terecht, maar verschuilt zich, besmeurd met zombiebloed, onder een bureau. Dit werkt en ze is de enige (samen met Julie) overlevende. Als Julie eenmaal thuiskomt met een zombie, moet Nora nog wel even wennen. Maar daarna vroeg ze R de oren van zijn hoofd, wel leuk toch, zo'n zombie in huis!. Als Grigio R probeert te vermoorden is Nora degene die hen helpt en dat is maar goed ook, want anders had R er mooi niet meer geweest.

Bonie (4 x uitgekomen)

Jij bent een Bonie. Bonies zijn vreselijk oude zombies waar bijna al het vlees al van weggerot is. Bonies zijn door en door slecht en vinden het ook niet goed dat R een Levende heft meegenomen. Door Julie's aanwezigheid lijken de zombies wel te veranderen en dit willen de Bonies niet. Daarom proberen ze R en Julie te vermoorden maar zonder success. De zombies gaan namelijk strijden tegen de Bonies om R en Julie in leven te houden. Als je het mij vraagt, is dit geen beste uitkomst, dus ik zou er niet trots op zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?