Welke gameconsole is echt wat voor jou?

Als je wilt gamen, heb je natuurlijk een gameconsole nodig (een game apparaat).
Welke is nou iets voor jou?

Mogelijke uitkomsten

Nintendo Wii (6 x uitgekomen)

De Wii hoort echt bij jou!
De Wii is echt iets voor jou, gewoon omdat jij niet echt realistische games hoeft te spelen. Jij wilt gewoon een paar Mario games kunnen spelen, en dan is alles goed!

PRIJS NIEUW: €109,-

Wii U (7 x uitgekomen)

Bij jou past echt de Wii U
Jij wilt het liefste gewoon de klassieke Mario games spelen, maar jij wilt ook andere games spelen ,En het moet realistisch zijn. De Wii U heeft geweldige graphics, en het is een PERFECTE console om gezellig met een paar vrienden te spelen.

NIEUWE PRIJS: €250,-

Nintendo DS/DSi/2DS/3DS (3 x uitgekomen)

De Nintendo DS is perfect voor jou. Eigenlijk is elke DS wel geschikt, maar er zijn verschillende. Oordeel maar zelf welke het beste is:
Nintendo DS: Een console die je overal mee kunt nemen, en perfect om de oude klassiekers te spelen. Graphics zijn niet optimaal.
Prijs: €80,-

Nintendo DSi: De Nintendo DSi is de geupgrade versie van de normale DS. De DSi heeft meerdere extra functies. Beter beeld, en meerdere kleuren en formaten.
Prijs: €100-

Nintendo 2DS De Nintendo 2DS is een geupgrade versie van de DSi met gloednieuwe games, perfect beeld, en ook nog meerdere functies.
Prijs: €120,-

Nintendo 3DS: De meest geavanceerde DS tot nu toe, met dezelfde functies als de 2DS, maar een hele gave extra functie: Namelijk 3D beeld. Schakel het 3D beeld in om je game in het 3D te zien!!!
Prijs: €160,-

xBox360 (2 x uitgekomen)

De xBox 360 is een wat oudere gameconsole met prima games en hele goede kwaliteit. Jammer genoeg verminderd de ervaring, omdat de nieuwere xBox One meer word gebruikt. Maar de xBox 360 is een geweldige console.
Prijs: €169,-

xBox One (1 x uitgekomen)

De xBox One is de geavanceerde xBox 360. Met de nieuwste functies is het apparaat echt perfect voor de fanatieke gamer. Alleen hangt er wel een best groot prijskaartje aan. Maar echte gamers hebben dat er voor over

Prijs: €379,-

PS Vita (0 x uitgekomen)

De PS Vita is eigenlijk een DS waar je in geweldige kwaliteit PlayStation games kan spelen. De console is iets duurder dan een 2DS. Als je dus een kleine console wilt hebben, kies dan voor een goede tussen de 2Ds , 3DS of de PSVita

Prijs: €139,-

Playstation 3 (3 x uitgekomen)

De playstation 3 is een oudere maar goedkopere console dan de PS4. Er worden nog steeds games voor gemaakt alleen zal dat niet lang meer duren. Maar de PS3 is een prima console waar geweldige games voor worden gemaakt en ook nog eens realistisch! En nog een voordeel: Online spelen is GRATIS

Prijs: €197,99,-

Playstation 4 (0 x uitgekomen)

De Playstation 4 is net als de xBox One het nieuwste van het nieuwste en geweldige nieuwe functies en graphics. De nieuwste games worden uitgebracht in beste kwaliteit op de PS4. Maar jammer genoeg, is ie net zoals de xBox One best duur.


Prijs: €370,-

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xxSam

    Ik heb de PS vita, omdat daar mijn naam inzit (vita) :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?