Welke interieursoort past bij jou?

Iedereen denkt weleens na over dat hij/zij, hun kamer wil veranderen. Benieuwd wat voor soort stijl er bij jou past? Kom er met deze quiz achter!
Veel plezier! :)

niet te vergeten ligt de inrichting ook deels aan het huis zelf.. (nerd)

Mogelijke uitkomsten

City Chic (88 x uitgekomen)

Denk hierbij neutrale kleuren, zwart, wit en beige, in luxe. Hout staat hier ook erg goed bij. Glanzende en zachtvoelende accessoires staan hier ook erg leuk bij! In deze vrouwelijke woonstijl zij de kleuren bescheiden, dus regeren de texturen. Neem daarom stoffen met ingeweven patronen. Over het algemeen is deze woonstijl zeer geliefd. Het is een typisch vrouwelijke woonstijl en hij straalt veel rust uit. Ook is er door de rustige kleuren veel te combineren. De kleur rood staat hier ook erg leuk en warm bij. Blauw kan ook, maar straalt meer koelte uit. Bescheidenheid, reinheid, vriendelijkheid, rust, vrouwelijkheid en vrolijkheid, zijn de eigenschappen die bij je passen als je deze uitslag hebt.

Romantische inrichting (52 x uitgekomen)

Bij jou past het allerbeste een romantische inrichting, De kleur wit is bij deze soort kamer een hoofdkleur, verder zijn er hierbij nog zachte pastelkleuren. Het zijn meestal oude meubels die iets houtachtigs hebben. Meestal zijn er niet veel meubels in de kamers, maar is er veel beweegruimte. De kasten die er staan zijn vaak met veel laatjes. De woorden; lief, oud, verleidelijk, groot en schattig omschrijven deze kamer. De mensen die bij mijn eerdere quiz als uitkomst hadden dat een pony goed bij hun karakter staat hebben helemaal een grote kans dat deze soort interieur een succes bij ze wordt. De karaktereigenschappen die deze mensen vaak hebben zijn; gevoelig, introvert, betrouwbaar, helpend en vol passie voor iets.

Natuurgetint (64 x uitgekomen)

De natuurgetinte kamer is wat voor jou! Deze stijl is vol met kleuren die je in het bos ook tegen zou komen. Een mosterdkleurige tafel zou je hier zo tegen kunnen komen. De kleuren bruin en groen zijn hier aan de leiding. Voor mensen die van de natuur houden maar ook wat meer gesloten zijn qua karakter, erg creatief zijn en erg beweeglijk zijn is deze kamer erg leuk. Deze kamer geeft ook een beetje een legerprint idee. Bij deze woonstijl is het ook leuk om er wat hout in te verwerken zodat het wat losser word en wat levendiger staat. Ook kan een muur in het felgroen bijvoorbeeld super staan. Ook kan je het vrouwelijker maken door bijvoorbeeld wat kussentjes neer te leggen. Ook mensen die erg van reizen houden kunnen zo'n kamer gebruiken, hang er bijvoorbeeld een wereldkaart bij. Deze kamer is goed geschikt voor mensen die vaak van interieur wisselen.

New York (48 x uitgekomen)

De New York stijl past goed bij jou. Dit is een stijl met één grotere ruimte als huis. Dat herken je bijvoorbeeld aan een kast die horizontaal staat, als een soort scheiding naar het andere deel van de kamer. Het gaat hier erom dat je jou kamer opdeelt in 'vakjes', een slaap en studeergedeelte enzovoort. Qua kleuren kun je alle kanten op, net wat je leuk vind. Deze stijl heeft een grote ruimte die je door kasten kunt verdelen in kleine ruimtes. Zet een kledingkast tegen je bed en zorg dat tegenover de kledingkast een muur staat en houd een klein looppad. En hoppa er is een inloopkast. Bij deze stijl gaat het erom dat je alles op een voor jou leuke manier inricht het heeft geen vaste stijl. Mensen die van deze soort interieur houden zijn vaak, vol ideeën, creatief, grappig, uitbundig, sociaal erg vaardig en ook wel (een beetje) verlegen. Deze mensen zijn bij de eerste kennismaking verlegen, maar zitten boordevol goede ideeën als je ze beer leert kennen! Deze stijl past bij kleine nieuwsgierige mensen.

Memphis (70 x uitgekomen)

De Memphis stijl is iemand die van erg kleurrijke dingen houd. Gestipt, geblokt of geruit het maakt allemaal niet uit, zolang het maar vrolijk is. De muren zie je vaak in een neutrale kleur en glazen/houten accenten zie je vaak terugkomen. Mensen die erg onderzoekend zijn, maar ook mensen die vernieuwend zijn kunnen zich erg thuis voelen zo. Allerlei motiefjes komen voor evenals de kleuren. Mensen wiens karakter, grappig, lief, vrolijk, vernieuwend, nieuwsgierig en vol passie zitten hebben hier een echt thuis aan. Mensen van over de hele wereld verzamelen overal vandaan spullen om het zo tot een vrolijk huis te maken. Dit huis is vaak vol glas en spiegels. Een echt vrolijk huis.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • RatzLove

    Memphis, echt niet!
    Zou eerder city chic of natuurgetint doen.

    9 jaar geleden
  • Volans

    Ik hou van hout en Scandinavisch! O_o

    9 jaar geleden
  • Divide

    Top quiz!

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    City chic jah dat past bij mij
    Kudo (Y)

    9 jaar geleden
  • Jamiezx

    Leuke quiz (Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?